Aabeco Winkelmaterialen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkbuurt 34 , 1511 BD Oostzaan, Noord-Holland
Zaanstreek

E-mail

Over Aabeco Winkelmaterialen

Aabeco Winkelmaterialen is 1 van de langst bestaande bedrijven in Nederland wat betreft winkelmaterialen. Al sinds 1946 zijn wij in bedrijf en nog steeds na ruim 70 jaar een gewaardeerde partner als het gaat om kledingrekken, kleerhangers en allerlei aanverwante winkelmaterialen.

Bestellen kan via de webshop www.aabeco.com en afhalen kan eventueel ook op ons adres Kerkbuurt 34 in Oostzaan. Wij zijn geopend van 9.00 tot 17.00 uur op maandag t/m vrijdag en in het weekend op afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 075-6841080 en fysiek op Kerkbuurt 34 in Oostzaan.

Het familie bedrijf Aabeco Winkelmaterialen kent 4 generaties lang alle wegen binnen de confectiebranche-industrie. Wij bedienen nagenoeg alle branches.

Van de advocatuur tot aan de groothandel. Van reclameburo’s tot aan uitgeverijen. En van grootwinkelbedrijven tot aan de bouwsector. Echt. U kunt het zo gek niet bedenken. Wij zitten in praktisch alle branches en disciplines.
Vandaar ook: Aabeco Winkelmaterialen, Vertrouwd sinds 1946!

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/kledingrekken

Categorieën: Office Equipment

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Aabeco Winkelmaterialen in Kerkbuurt 34, Oostzaan Noord-Holland 1511 BD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Meer bedrijven in Oostzaan Noord-Holland, 1511 BD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5226221]