visboten

visboten van Leiman boten  Aluminium boten

Door: Leiman boten Aluminium boten  18-03-2011
Trefwoorden: Visboot, Aluminium Boten, Humminbird

Xpress de originele volledige gelaste aluminium boten sinds 1966.


Leiman boten

Wij zijn importeur en boten verdeler van xpress boten in europa. Dit zijn de orginele volledig gelast aluminium boten . Vroeger werden ze verkocht in nederland onder de naam eggercraft,


Zoekt u de enige echte aluminium platbodem`s boten, jonboten, visboten, toerboten, werkboten, grachtenboten en console boten dan hebben wij precies wat u zoekt.
In 1966 bracht Xpress boats als eerste een volledig aluminium gelaste jon boten op de markt.
Wij hebben niet voor niets gekozen voor het top merk Xpress Boats uit Amerika te importeren. Het zijn de meeste hoogwaardige gelaste aluminium boten op de markt.
Door zijn volledig gelaste constructie zijn ze ook uitermate geschikt voor particulieren en werkzaamheden op het water.
Het merk Xpress boats heeft hun merk velen malen bewezen met de aluminium visboten dat het absolute bij de top behoort in Amerika en Europa. Daarom kiezen niet alleen de particuliere gebruikers voor onze Xpress aluminium boten maar ook waterschap werkers en de Overheid werkers zoals, brandweer, politie enz.


Waarom Xpress boten.


Xpress boten horen absoluut bij de snelste aluminium visboten op de markt. De Xpress boten hebben een veel betere stabiliteit en een sterkere constructie dan andere aluminium jonboten, visboten, platbodem`s. Door zijn volledig gelaste constructie kan er meer gewicht in de boten dan bij andere jonboten, visboten, platbodem`s. Xpress boten zijn gebouwd om lang mee te gaan.
Geen andere merk kan tegen Xpress boats concurreren in degelijkheid,duurzaamheid,snelheid, stabiliteit. De ideale aluminium boot te gebruiken als werkboot, visboot, polderboot, jonboot, toerboot, grachtenboot, enz. De Aluminium boten kunnen wij voor u naar wens inrichten met de optie`s zoals boot stoelen, stuurconsole, elektromotoren, fishfinders. Uiteraard kunt u bij ons proefvaren op afspraak om het gevoel van een Xpress boot te beleven. Kortom De beste boot in het water sinds 1966.


Waarom hebben wij gekozen voor Honda marine.


In 1964 bracht Honda als eerste de 4-takt buitenboordmotor op de markt. De Honda heeft een efficiëntere verbranding, geringer brandstofverbruik, minder schadelijke uitstoot en minder geluid, dus beter voor het milieu. Honda heeft voor iedere boot de passende 4-taktmotor van 2,3 pk tot en met de 225 pk. Als u bij ons een Honda Marine wilt aanschaffen kunt u kiezen uw garantie te verlengen tot een maximum van 5 jaar.
Wij leveren aan Overheidsinstellingen, particulieren en bedrijven. Ook kunnen we de boten bij uw thuis afleveren.

Xpress volledige Gelaste Aluminium Boten


Prijslijst 2011 Verkoopprijzen inclusief 19% BTW 


Trefwoorden: Aluminium Boten, Aluminium platbodems, Aluminium polder vis werk boten, Aluminium polderboten, Aluminium sport boten, Aluminium visboten, Aluminium werkboten, beverratten vangers boten, Bootstoelen, Boten Accessoires, BRIG rubberboten, Buiten boormotoren, Honda marine motoren, Humminbird, Jonboten, Minncota, muskusratten vangers, muskusratten vangers boten, O`Brien knee board, Pega trailers, Polderboot, powerlocket sloten, Visboot, volledig gelaste aluminium constructies, waterschap boten, Xpress boten,

Contact Leiman boten Aluminium boten

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share