Bruiloftverzekering van TrouwBeter

Door: Trouwzeker  19-10-2007
Trefwoorden: Bruiloft, Verzekering, Trouwen

Bruiloftverzekering van TrouwBeter©

“JA ik wil!”. Maanden van voorbereiding, waarin men alles tot in de puntjes regelt om deze dag vlekkeloos te laten verlopen: een schitterende locatie, een diner met de dierbaren en een spetterend feest. Al met al dus een bruiloft zoals een bruiloft hoort te zijn.

Maar ondanks het feit dat men alles tot in de puntjes voorbereidt, laten sommige zaken zich niet voorspellen. Zo kan het zo zijn dat men de bruiloft moet afbreken of annuleren. Op de trouwdag zelf of nog tijdens de voorbereidingen.

Wat bijvoorbeeld als men of één van de familieleden of een getuige ernstig ziek wordt? Of wat als de geplande accommodatie onbruikbaar is geworden? Dan valt niet alleen de trouwdag in het water, maar ook de gemaakte kosten blijven staan.

De bruiloftverzekering van TrouwBeter© biedt standaard in iedere variant dekking tegen kosten. De bruiloftverzekering is er voor het annuleren, uitstellen, voortijdig beëindigen of tussentijds onderbreken van het huwelijk door onheil van buitenaf. Men kan hierbij denken aan de volgende kosten:
Bruidskleding en accessoires, huur van vervoer, huur van de accommodatie, catering, foto-/videograaf, entertainment.

Voor slechts een fractie van de totale kosten van de bruiloft is men via de bruiloftverzekering van TrouwBeter© volledig verzekerd tegen onvoorziene en ongewenste omstandigheden. Bovendien kan men zelf kiezen welke dekking is gewenst: de Standaard, de Plus of de All-in dekking.

Trefwoorden: Bruiloft, Bruiloftverzekering, Huwelijksdagverzekering, Huwelijksdag-verzekering.nl, Huwelijksverzekering, Trouwbeter, Trouwdag, Trouwen, Verzekeren, Verzekering, Verzekeruwmooistedag.nl,

Contact Trouwzeker

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share