Therapiecentrum Petten

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: J.C. Bellisstraat 4 , 1755 PA Petten, Noord-Holland
Wieringermeer, Zijpe

E-mail

Over Therapiecentrum Petten

Als dé specialisten op het gebied van het menselijk welzijn bieden wij diensten en producten die klachten verhelpen, verlichten of voorkomen.

Voor Fysiotherapie producten kunt u op afspraak bij ons terecht met een verwijzing van uw huisarts of specialist, óf zonder verwijzing via ’directe toegang fysiotherapie’ (DTF).

Voor Kerntherapie producten kunt u zonder verwijzing bij ons terecht.

Tijdens het eerste contact vindt er een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek plaats om tot een behandelvoorstel te komen. Indien mogelijk kiezen wij voor een aanpak, waarbij u zelf een actieve rol speelt bij uw herstel.

Fysiotherapie Petten is partner van Fys’optima. Fys’optima is een samenwerkingsverband van fysiotherapiepraktijken in geheel Nederland. De samenwerking is erop gericht u als patiënt een optimale kwaliteit en diversiteit aan dienstverlening te bieden.

Openingstijden

Ma, Do
-
Di - Wo
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/TherapiecentrumPetten/

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Petten Noord-Holland

Is Therapiecentrum Petten in J.C. Bellisstraat 4, Petten Noord-Holland 1755 PA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Fysiotherapie diensten in Petten Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Petten Fysiotherapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Petten Noord-Holland, 1755 PA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229266]