Gemeente Purmerend

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Purmersteenweg 42 , 1441 DM Purmerend, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Gemeente Purmerend

In de raadscommissies worden voorstellen aan de raad inhoudelijk besproken en bediscussieerd. De commissies adviseren de raad en de raad neemt tijdens de raadsvergadering een besluit. De raadscommissies hebben, met uitzondering van de Auditcommissie, geen vaste leden. Aan commissievergaderingen kunnen ook commissieleden deelnemen die geen raadslid zijn. Deze commissieleden zijn inwoners van Purmerend die bij de laatst gehouden verkiezingen op de kieslijst stonden en die door de raad als commissielid zijn benoemd. Commissieleden ondersteunen de fractie en krijgen per bijgewoonde vergadering een vergoeding.

De verschillende beleidsterreinen van de gemeente zijn verdeeld over drie raadscommissies: Algemene Zaken, Samenleving en Stedelijke Ontwikkeling en Beheer.
Soms wordt de besluitvorming voorbereid in een gecombineerde commissievergadering. Dit gebeurt vooral bij de voorbereiding van besluiten over onderwerpen die meerdere raadscommissies aangaan.

Als inwoner van Purmerend heeft u het recht om het woord te voeren in de commissies over een van de agendapunten van de vergadering. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken, dan kunt u zich op de dag van de vergadering vóór 16.00 uur melden bij de griffie en aangeven over welk agendapunt u wilt spreken. E-mail: Griffie@purmerend.nl of tel. 0299 452 713.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/gempurmerend

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Gemeente Purmerend in Purmersteenweg 42, Purmerend Noord-Holland 1441 DM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Sport diensten in Purmerend Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Purmerend Sport per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Purmerend Noord-Holland, 1441 DM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823492]