Droomfinale... Durf jij het aan

Droomfinale... Durf jij het aan van Laurisa

Door: Laurisa  24-06-2012
Trefwoorden: Fashion, Jurk, Shoppen

Droomfinale Miss Queen of the Benelux 2012. Durf jij het aan om een sprookjesachtige avond te beleven. Durf jij het aan om betoverd te worden in een prachtige creatie van Laurisa. Cocktail Dresses en Gala jurken Sample Sale en korting op de allernieuwste collectie. Amsterdam, maandag 25 juni 2012: Duo mode ontwerpers Cora en Greg durven het aan!!! Afgelopen weekend 15,16,17 juni vond de fotoshoot plaats voor de finale boek Queen of the Benelux in en rondom een geweldige kasteel in Kerkrade. In de hoofdrol waren de allernieuwste en exclusief voor deze fotoshoot ontworpen Cocktail jurken van het mode merk Laurisa inspired. Zodra de cocktail jurken uit de kleding hoes waren werden ze bewonderd voorafgegaan door het bekende " wauw effect ". De mode ontwerpers Cora en Greg hadden van te voren de indeling van de jurken al bepaalt omdat ze niets aan het toeval willen overlaten. Alleen deze indeling werd pas op het allerlaatste moment bekend gemaakt aan de modellen. Wil je ook zo een sprookjesachtige droomfinale beleven gekleed in een creatie ontworpen en gemaakt uit hoogwaardige stoffen? Speciaal voor de kandidaten Queen of the Benelux 2012 geven de mode ontwerpers deze eenmalige kans om alle creaties uit de collectie tegen een speciale tarief aan te bieden. De modeontwerpers maken het nog leuker niet alleen de huidige kandidaten 2012 maar " alle kandidaten " Queen of the Benelux krijgen de gehele collectie voor de speciale geldende tarieven. Zat je droomjurk in de collectie die is vastgelegd voor het finale boek, zorg dat je er snel bij bent om deze voor weinig te kopen. Dan ben je verzekerd van een zorgeloze voorbereiding op een droomfinale wetende dat je exclusieve creatie keurig en veilig opgeborgen hangt in de kast. Het was een grote uitdaging om alle modellen in drie dagen te fotograferen met dank aan Phillippe Jun Servillas en Face Facts en de volledige crew. De meeste dank gaat naar de deelnemende kandidaten Miss Queen of the Benelux 2012. North Netherlands Feline Platzer Desi Dorenbos Savannah Reyme Maura Stokje Esther Wubs East Netherlands Lammy Gevenn Kira Tiehuis Nicole Janssen Dewy Meinders Stephanie Heijnen. South Netherlands Bianca van den Abeelen Anmnire Vugs Chelsea Bartels Sifra Nzau-Ngola Felicia Ulveling West Netherlands Rosa Knijn Dina Abadir Kim Fraenk Claudia Hiensch Talitha Tauwnaar Belgium Yana Sharon Gislaine Livia

Trefwoorden: Dresses, Fashion, Gowns, Japonnen, Jurk, Pageant, Shoppen,

Ander nieuws en updates van Laurisa

Beauties from the Benelux 2012 van Laurisa thumbnail
17-09-2012

Beauties from the Benelux 2012

Voor de Queen of the Benelux finale zijn de ontwerpers Cora en Greg gevraagd om de top 10 kandidaten in vrouwelijke droom creaties te kleden. De prachtige avondjurken staan garant voor een sprookjesachtige finale. Tijdens deze finale zijn de volgende kandidaten gekozen voor België Nederland en Luxemburg.


Fashion Show - Dutch Model Event 2012 van Laurisa thumbnail
19-06-2012

Fashion Show - Dutch Model Event 2012

Geweldige Fashion Show op de Catwalk tijdens de Dutch Model Event. Mode ontwerpers duo Cora & Greg houden prachtige fashion show.