Liselot Tensen uit HOORN - Miss West-Friesland 2011

Door: Laurisa  27-03-2011
Trefwoorden: Mode, Gala, Shoppen

Hoogkarspel, zaterdag 26 maart 2011 - Liselot Tensen - Miss West-Friesland 2011.

West-Friesland mag vanaf vandaag vertegenwoordigd worden door de 19 jarige HBO studente Liselot Tensen uit Hoorn. Liselot heeft de Jury weten te overtuigen dat zij die fel begeerde titel voor West-Friesland mag dragen.

Liselot Tensen schrijft hiermee geschiedenis omdat ze de eerste kandidaat is die de titel mag dragen als Miss West-Friesland. Dit was de allereerste editie van de Miss West-Friesland 2011 verkiezing.
Aan deze finale deden 10 prachtige kandidaten mee gekleed in de droomjurken van het mode merk Laurisa inspired ontworpen door de ontwerpers duo Cora en Greg. 

De vier koppige jury bestaande uit Nanska van de Laar namens het Noord Hollands Dagblad, Anke Jabroer Queen of the World Netherlands 2010-2011, de ontwerpers duo Cora en Greg van Laurisa inspired hadden het niet makkelijk  om de top 3 samen te stellen. Na lang beraad ziet de top drie er als volgt uit:

Miss West-Friesland
- Liselot Tensen 19 jaar uit Hoorn


1st Runner up
- Lisanne de Rooij 16 jaar uit Hoorn

2nd Runner up
- Melissa Mantel 17 jaar uit Enkhuizen

De andere kandidaten hebben genoten van de finale omdat ze op de catwalk te gekleed gingen in badkleding van Marlies Dekkers en in de droomjurken van Laurisa inspired. De kandidaten zien de deelname aan deze verkiezing als een opstapje in de wereld van Health Beauty and Glamour.

Miss West-Friesland word georganiseerd door Arjen Ott en Michiel Beemsterboer. Tijdens het ontstaan van dit evenement hebben ze de ontwerpers Cora en Greg benaderd voor een samenwerking. 

Cora en Greg onder andere bekend van het Miss Icons concept konden aan deze samenwerking hun ervaring en expertise overdragen.

Miss Icons heeft de catwalk clinic verzorgt onder leiding van Reggie. Die de finale niet had kunnen bijwonen door het verlies van zijn vader op Aruba.

Cora en Greg willen allen bedanken die hun medewerking hebben verleent aan dit event. 
Trefwoorden: Avondjurk, Gala, Japon, Mode, Pageant, Shoppen,