Miss Universe Germany met Arubaans-Nederlands tintje

Miss Universe Germany met Arubaans-Nederlands tintje van Laurisa

Door: Laurisa  05-07-2009
Trefwoorden: Fashion, Duitsland, Style

Op zondag 5 juli 2009 zal de verkiezing van Miss Universe Germany gehouden worden in Dortmund. Tijdens deze finale zal de Miss Universe Germany gekozen worden. De winnares zal een jaar lang de titel dragen Miss Universe Germany. Dit jaar zal de Miss Universe gehouden worden op 23 augustus in de Paradise Island Bahamas.

Cora en Greg ontwerpen en werken onder de naam Laurisa inspired.
De ontwerpen van Laurisa inspired zijn :Couture evening gowns, japonnen, red carpet dresses voor schoonheidskoninginnen.

Tijdens de bikini ronde zullen de kandidaten zich op de catwalk presenteren in de “Luxury Caftans & Blouses” collectie van Laurisa. De kandidaten zullen daarna de evening gowns van Laurisa dragen om zich van hun glamour kant te laten zien voor de kritische jury.
Voor deelname aan de Miss Universe verkiezing in de Paradise Island Bahamas zal Laurisa inspired de Miss Universe Germany voorzien van Evening Gowns, Red Carpet dresses en een Nationaal Kostuum.

OVER LAURISA
Laurisa is een Couture label dat zich sinds 2006 heeft gespecialiseerd in
het ontwerpen van mooie vrouwelijke kleding waarbij hoogwaardige materialen
worden gebruikt. Naast het ontwerpen en vervaardigen van kleinschalige collecties ( en haute couture) in opdracht van de klant heeft Laurisa een eigen collectie onder de naam Laurisa Inspired. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel dus betreft het een label in het hogere segment. De collecties worden in kleine oplages vervaardigd waardoor exclusiviteit gewaarborgd is.

Contact informatie:
Laurisa Inspired
Greg Robles de Medina
Tel. +31 (0) 6 16202522
Mail: info@laurisa.com

Website Laurisa: http://www.laurisa.nl

Website: http://www.missuniversegermany.de

 

Trefwoorden: Avondjurk, Blouses, Caftan, Caftans, Classy, Duitsland, Eveningdresses, Fashion, Glamour, Glitter, Japon, Japonnen, Missuniverse, Style,