Casting Queen of the Benelux 2011

Casting Queen of the Benelux 2011 van MissIcons

Door: MissIcons  09-05-2011
Trefwoorden: Beauty, Modellen, Casting

Huizen - Hellendoorn: Op 17 april en 1 mei 2011 organiseerde Miss Queen of the Benelux in samenwerking met Miss Icons twee casting dagen.

HUIZEN
De eerste casting werd gehouden op een van de mooiste locaties in het Gooi de Kalkovens aan het water in Huizen. De Kalkovens is gevestigd in een uniek industrieel monument en ligt pal aan het water met een prachtig uitzicht over het Gooimeer, het Nautisch Kwartier en de oude Huizer Haven met Botterwerf.
De kandidaten kwamen uit alle hoeken van Nederland om deze casting bij te wonen. Het was een prachtige zonnige dag om een geweldige Stijlvolle casting te houden. De kandidaten konden tijdens de rondes gezellig op het terras zitten en genieten van het heerlijk warm weer. De sfeer was op en top de medewerkers Duygu en Jeanette van Miss Icons waren voor deze casting verantwoordelijk voor de organisatie en regie.

De kandidaten werden in groepjes van 5 dames voorgesteld aan de Jury en konden ze een aantal pittige vragen beantwoorden. Sommige kandidaten vonden dit spannend omdat het de eerste keer is dat ze deel hadden genomen aan een casting. Dit was ook de missie waarmee Miss Icons deze casting wilde organiseren proactief nieuwe onbekend talent ontdekken. 

Na de voorstel ronde volgde de Bikini ronde waar de kandidaten een korte kennismaking maakten met de Catwalk master Reggie. De kandidaten waren onder de indruk van de prestaties van Reggie tijdens de korte onvergetelijke catwalk introductie.

Voor enkele kandidaten was dit het laatste onderdeel van de casting. De jury had een selectie gemaakt van de dames die door waren naar de halve finale. Nadat de namen bekend waren van de kandidaten die niet door zijn naar de halve finale bedankte Greg en Milou de kandidaten hartelijk en oprecht voor hun komst en sportieve inzet. Greg voegde eraan toe dat een casting een moment opname is waardoor er genoeg kansen liggen voor andere opdrachten en leuke audities. Voor enkele van de overgebleven kandidaten was er nog een ronde. Deze was nodig omdat de jury bij een paar kandidaten een second show up wilde hebben. Hierna was de groep compleet en werd een groeps foto genomen. De dag werd gezellig afgesloten op het terras bij de Marina. 
 
LIVE STREAMING: Voor het eerst werd een casting via een live stream gepresenteerd voor vrienden en familie. Social Media stond de gehele dag in het teken van de casting. Volgers op Twitter en Facebook en via de live chat konden hun geluk wensen aan hun geliefden via deze website overbrengen.

Op 1 mei vond de tweede casting plaats in Hellendoorn op een prachtige locatie verzorgt door Fletcher Hotels.

Binnenkort een uitgebreid verslag van de tweede casting hier alvast een foto van de kandidaten  voor de halve finale.

De namen van alle kandidaten voor de halve finale zullen bekend worden gemaakt op de officiële  website van Queen of the Benelux. Op de website kan gestemd worden op de kandidaten.
website:

Trefwoorden: Beauty, Casting, Catwalk, miss, Modellen, Verkiezing

Andere producten en diensten van MissIcons

Spotted Catwalk Master Reggie at the Casting Queen of the Benelux Belgium van MissIcons thumbnail
09-05-2011

Spotted Catwalk Master Reggie at the Casting Queen of the Benelux Belgium

Saturday 7th may the Queen of the Benelux and Miss Icons team consisting of Catwalk Master Reggie, Noran Queen of the Benelux 2010 and Milou President Queen of the Benelux were spotted in the Nightlife. The were preparing the Casting in Belgium enjoying of a good time (No further


Mothersday beauties having a Top workshop van MissIcons thumbnail
09-05-2011

Mothersday beauties having a Top workshop

Nina and Isa are BFF and together they had an appointment with Cora and Greg at the Atelier because they wanted to make a gorgeous top to impress their lovely mothers on this special mothersday.


Casting Queen Of The Benelux - Luxembourg van MissIcons thumbnail
09-05-2011

Casting Queen Of The Benelux - Luxembourg

Miss Elisabeth Del Boccio former Queen of the Benelux for Luxembourg was in charge of the organization of the casting for the candidates from Luxembourg. We are very proud having Elisabeth Del Boccio in our team of dedicated members.


100th friend on Facebook Dominique Lie A Kwie van MissIcons thumbnail
09-05-2011

100th friend on Facebook Dominique Lie A Kwie

Miss Icons wants to congratulate Dominique Lie A Kwie as the hundredth friend on Facebook. Dominique will receive a little present courtesy by our partners Cora & Greg designers for the fashion label Laurisa inspired.


Dian Biemans Diary - Miss Global Beauty Queen 2011 World van MissIcons thumbnail
09-05-2011

Dian Biemans Diary - Miss Global Beauty Queen 2011 World

We at the Miss Icons Headquarters will follow Dian Biemans during her journey and stay in South Korea. We are proud that Dian choose our partner Laurisa inspired to dress her for the pageant Miss Global Beauty Queen 2011. Keep visiting our website and get informed..


Sanne Laenen Queen Benelux 2011 - Sanne Roffel Miss Queen Netherlands 2011 van MissIcons thumbnail
09-05-2011

Sanne Laenen Queen Benelux 2011 - Sanne Roffel Miss Queen Netherlands 2011

Vrijdagavond 6 mei werd in het prachtige decor van San Marco Village in Schelle de nieuwe Queen Benelux verkozen. 22 sterke kandidates gaven het beste van zichzelf. Uiteindelijk wist de 18-jarige Sanne Laenen uit Olmen het felbegeerde kroontje te bemachtigen. 1st runner up was Vicky Vanhaeke (18) uit Oostrozebeke. Nele Van de Walle (Aalter) werd 2nd runner up. 3rd runner up was Sharris Goiris uit Bornem. De top 5 werd vervolledigd met de 24-jarige Sanne Roffel, uit het verre Frie


Gooische - Missen Casting Queen of the Benelux van MissIcons thumbnail
15-04-2011

Gooische - Missen Casting Queen of the Benelux

Zondag 17 april 2011 - 10:00 uur,  gaat de eerste van de vier casting dagen voor de Queen of the Benelux event van start.