Peuterspeelzaal Pinkeltje (VVE)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zichthof 10 , 1445 HC Purmerend, Noord-Holland

E-mail

Over Peuterspeelzaal Pinkeltje (VVE)

Een peuterspeelzaal die niet alleen flexibel is maar ook altijd met u meedenkt? Peuterspeelzaal Pinkeltje Purmerend biedt haar peuters al ruim 42 jaar, een veilige, gezellige en uitdagende omgeving aan om in op te groeien. Alle peuters zijn bij Pinkeltje van harte welkom vanaf de leeftijd van twee jaar. Er wordt bij Pinkeltje uitgegaan van diversiteit in ontwikkeling die de peuters op dat moment hebben. Pinkeltje ziet het dan ook als een uitdaging om hierop aan te sluiten met een aanbod dat past bij de opvoeding thuis, dus vooral huiselijk, veilig en uitnodigend.

Onze werkwijze is gebaseerd op het VVE (voor en vroegschoolse educatie) programma Startblokken. Wij sluiten aan op het ontwikkelingsgericht onderwijs van basisschool de Boemerang en het Daltononderwijs van basisschool de Akker/Dijk in Purmerend. Het VVE programma Startblokken is er voor alle kinderen, maar in het bijzonder voor onze peuters die extra (taal)ondersteuning nodig hebben.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Peuterspeelzaal-Pinkeltje/266454066770162

Categorieën: Child Care Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Purmerend Noord-Holland

Is Peuterspeelzaal Pinkeltje (VVE) in Zichthof 10, Purmerend Noord-Holland 1445 HC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Particulieren diensten in Purmerend Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Purmerend Particulieren per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Purmerend Noord-Holland, 1445 HC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823252]