Reincarnatie en Regressie Therapie Albert Toby

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Tigrisstraat 48 , 1448 CT Purmerend, Noord-Holland

E-mail

Over Reincarnatie en Regressie Therapie Albert Toby

Een reïncarnatietherapeut gaat ervan uit dat alle ervaringen uit het verleden (zowel uit dit leven, de prenatale fase, die uit vorige levens als die uit periodes tussen levens in) ergens in onszelf liggen opgeslagen. Van dit geheugen (het onderbewuste) wordt gebruik gemaakt. Door onverwerkte ervaringen uit het verleden te herbeleven en alsnog te verwerken, kunnen de daarmee verbonden problemen in het hier en nu verdwijnen.

De cliënt kan met het bewustzijn heen en weer pendelen tussen heden en verleden. Dat stelt hem in staat verbanden te leggen en inzichten op te doen.

Om het verleden te kunnen herbeleven, laat de therapeut de cliënt concentreren op de meest opvallende aspecten van het probleem: vaak een combinatie van de sterkste uitspraken over het probleem (bv: “Dit komt nooit meer goed", "Ik geef het op" "Ik doe het voortaan alleen". "Ik vertrouw voortaan niemand meer"), de daarbij voelbare emotie (bv. verdriet, boosheid, woede, angst) en de plek in het lichaam waar dat het sterkst voelbaar is (bv. benauwdheid bij keel, hoofdpijn, trillend been, steek in de maag).

Door deze aspecten te bundelen werkt het als een laserstraal: je kunt naar de ervaring terug waarin deze combinatie ooit is ontstaan. Bij een goede begeleiding stuurt het onderbewuste feilloos af op de relevante ervaring. Doordat de cliënt sterk gefocussed is ontstaat een mate van trance, waabij indrukken uit het verleden boven komen. Het verschilt per mens hoe die indrukken worden waargenomen. De één ziet beelden, een ander hoort interne dialogen of krijgt gevoelsindrukken. De therapeut vertrouwt erop dat de indrukken die bovenkomen relevant zijn, en vraagt zodanig door dat er meer en meer informatie vrijkomt.

Openingstijden

Ma
-
Di - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/AHTobyOrNotToby

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Reincarnatie en Regressie Therapie Albert Toby in Tigrisstraat 48, Purmerend Noord-Holland 1448 CT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Depressie diensten in Purmerend Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Purmerend Depressie per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Purmerend Noord-Holland, 1448 CT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826009]