Sargas binnen vier jaar in top-5 detacheerders hoogopgeleiden

Door: Sargas  07-04-2006
Trefwoorden: Detachering, Bedrijfsovername, Civiele Techniek

Purmerend, 6 april 2006 – Sargas, detacheringorganisatie voor hoogopgeleid personeel, heeft Boksteijn Consultancy BV uit Waalwijk overgenomen. Daarmee breidt Sargas haar werkgebied uit naar de civieltechnische sector. De overname past binnen de strategie van Sargas om tot 2010 een jaarlijkse omzetgroei van 40% te realiseren, waarvan de helft komt uit overnames van gespecialiseerde branchegenoten. Binnen enkele jaren behoort Sargas tot een van de grootste detacheerders van Nederland gericht op hoogopgeleid personeel. Verder past Boksteijn Consultancy BV goed bij Sargas: beide partijen hebben uitgebreide ervaring met het detacheren van hoger opgeleid personeel en beschikken over een hoog kennisniveau.

Mark Hentschke, directeur Sargas: “Met onze voorgenomen groei behoren we binnen vier jaar tot de top 5 en kunnen we ons meten met de grootste detacheringorganisaties voor hoger opgeleid personeel zoals Yacht, USG People, Brunel en Vitae. Overnames zullen daar een belangrijke rol in blijven spelen. Afgelopen jaar hebben we ODplus overgenomen, dat nu als Sargas Planschadeadvies een sterke marktpositie heeft veroverd. Met de overname van Boksteijn Consultancy profileren we ons in de technische sector en breiden ons specialistische dienstenaanbod verder uit. We gaan onze ambitie om totaalbemiddelaar van hoogopgeleide professionals te zijn dan ook zeker waarmaken.”

In de totale markt ziet Sargas een grote vraag naar ervaren en praktisch ingesteld personeel, niet alleen in de bouw- en technische sector. Hentschke: ”Er is vooral behoefte aan innovatie. Nieuw aangenomen personeel is bij uitstek geschikt om vernieuwingen te stimuleren en daarmee de concurrentiepositie van een organisatie te verbeteren. Qua budget en formatie is daar echter vaak niet voldoende ruimte voor. Sargas heeft jong, ambitieus personeel met specifieke kennis en ervaring, dat direct op projectbasis inzetbaar is. Zowel overheid als het bedrijfsleven kunnen zo met een beperkte investering in tijd en geld vernieuwende en hoogwaardige diensten verlenen.”

Sargas hanteert gerichte recruitment methoden en heeft de mogelijkheid om te putten uit een omvangrijke personeelsdatabase. Dat staat garant voor invulling van iedere personeelsbehoefte binnen 48 uur. Met behulp van het eStudy concept is bovendien online training en kennisoverdracht mogelijk.

Trefwoorden: Bedrijfsovername, Civiele Techniek, Detachering

Contact Sargas

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share