Speeddates Sargas’ wapen tegen braindrain

Speeddates Sargas’ wapen tegen braindrain van Sargas

Door: Sargas  24-07-2007
Trefwoorden: Sargas Speeddate Braindrain

Speeddates Sargas’ wapen tegen braindrain

Hoogopgeleiden matchen op 3 augustus vlot hun profiel met regionale opdrachten

Purmerend, 24 juli 2007
– Sargas, een landelijke full service dienstverlener op het gebied van detachering en projectuitvoering, organiseert tijdens de finale van het skûtsjesilen op vrijdag 3 augustus intakegesprekken voor kandidaten in de vorm van speeddates. Op een zeilschip in het centrum van Sneek kunnen hoogopgeleide starters en ervaren professionals binnen vijf minuten hun CV via Sargas matchen met uitdagende projecten bij diverse regionale opdrachtgevers.

De intakeochtend van Sargas vindt plaats van 9.00 tot 10.00 uur aan boord van een klipper aan de Pampuskade te Sneek. Door hoogopgeleide werkzoekenden het regionale aanbod van uitdagende functies te tonen en hen de mogelijkheid te bieden zich aan te melden, stimuleert Sargas het behoud van talent voor de Noordelijke provincies.

Carolina Vogel, vestigingsmanager Sargas Leeuwarden: “Met deze speeddates laten we kandidaten in korte tijd zien dat onze regio ruime mogelijkheden biedt qua carrièreperspectief. Vanuit de nieuwe Sargas-vestiging in Leeuwarden bieden we kandidaten al lange tijd met succes interessante projecten aan bij uiteenlopende Friese opdrachtgevers binnen de vakgebieden Bouw & Civiele Techniek, Sociale Zekerheid, Financieel, Juridisch, Documentaire Informatievoorziening, Woonzorg, Ruimtelijke Ordening, Verkeer en Milieu. Voor een goede baan hoeven talentvolle kandidaten tegenwoordig onze provincie niet meer uit.”

Kandidaten die niet bij de speeddates aanwezig kunnen zijn maar wel interesse hebben, kunnen tijdens kantooruren bellen met Sargas Leeuwarden op het telefoonnummer 058-750 15 15.

-----
Over Sargas
De Sargas Groep is een full service dienstverlener op het gebied van detachering en projectuitvoering van hoger opgeleid personeel. Voor opdrachtgevers betekent dit dat Sargas capaciteitsproblemen oplost, specialistische kennis levert en projecten geheel of gedeeltelijk uit handen kan nemen. Sargas biedt kandidaten een uitgebreid netwerk waarbinnen dagelijks nieuwe en interessante functies open komen te staan en is er de mogelijkheid tot het volgen van praktijkgerichte opleidingen. Bij Sargas werken momenteel circa 975 professionals. Voor meer informatie: www.sargas.nl.

Voor meer informatie:
Marcommit PR
Leonie Bosman-Schouwenaar
Tel. 035-582 27 30
E-mail: sargas@marcommit.nl  

Trefwoorden: Sargas Speeddate Braindrain

Contact Sargas

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share