Wethouder Huffnagel opent nieuwe Sargas-vestiging in Den Haag

Wethouder Huffnagel opent nieuwe Sargas-vestiging in Den Haag van Sargas

Door: Sargas  04-06-2007
Trefwoorden: Sargas

Sargas, een landelijke full service dienstverlener op het gebied van detachering en projectuitvoering, opent zijn tiende vestiging aan de Koninginnegracht 14 in Den Haag. Met deze regionale vestiging richt de organisatie zich in het bijzonder op opdrachtgevers en professionals in Den Haag en omstreken. Wethouder Frits Huffnagel, verantwoordelijk voor City Marketing, Internationale Zaken, ICT en Organisatie in Den Haag, opent de vestiging officieel op 14 juni aanstaande.

De opening van de nieuwe vestiging in Den Haag, de politieke hoofdstad van Nederland, past in de groeistrategie die Sargas voorstaat. Vanuit de regionale contacten met opdrachtgevers en professionals blijft Sargas continu op de hoogte van actuele vraagstukken bij de ministeries, de gemeente en de provincie en kan de organisatie opdrachtgevers altijd de juiste kennisspecialisten leveren. Sargas richt zich daarbij op de vakgebieden ruimtelijke ordening, verkeer en milieu, sociale zekerheid, woonzorg, bouw en civiel, documentaire informatievoorziening, planschade, juridische en financiële zaken en schuldhulpverlening.

Sargas Den Haag
De nieuwe vestiging aan de Koninginnegracht 14 in Den Haag staat onder leiding van vestigingsmanager Jeroen van Kooij. Het nieuwe team van Sargas bestaat uit ervaren recruiters en account managers uit Den Haag en omstreken. Het team telt momenteel 15 medewerkers en zal binnen korte tijd verder uitgroeien.

“Vanuit onze vestiging in Rotterdam bedienden we al veel klanten uit Den Haag. Nu we in Den Haag gevestigd zijn, blijven we beter met onze opdrachtgevers en onze gedetacheerden in contact. Als je dichterbij bent, weet je beter wat er speelt en kun je vragen vanuit de markt direct beantwoorden”, licht vestigingsmanager Jeroen van Kooij toe. “We verwachten dat het aantal opdrachtgevers in deze stad binnen enkele maanden verdubbelt.”

Trefwoorden: Sargas

Contact Sargas

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share