De Stadsherauten van Purmerend maken er een Koninklijke entree van voor al uw gasten.

De Stadsherauten van Purmerend maken er een Koninklijke entree van voor al uw gasten. van Stichting De Stadsherauten van Purmerend

Door: Stichting De Stadsherauten van Purmerend  28-03-2012
Trefwoorden: Evenementen, Evenementen organiseren, Business Events

    

De Stadsherauten zijn opgericht in mei 1998 voor de Poortersfeesten, een driejaarlijks evenement in Purmerend. Sinds 2006 zijn wij ''Stichting de Stadsherauten van Purmerend''.

Aangezien we het jammer vinden om onze bazuinen alleen voor de Poortersfeesten uit de kast te halen, kunt u ons ook inhuren voor (culturele) evenementen zoals: trouwerijen, openingen, ontvangsten, Sinterklaasfeesten, braderieën, aankondigingen, Middeleeuwse feesten, reclamedoeleinden en jubilea.

Wij treden op in Middeleeuwse kostuums, gemaakt door. Wij spelen op echte bazuinen, signaaltrompetten zonder ventielen.

Onze groep bestaat op het ogenblik uit 5 personen.
Wij treden op met minimaal 4 personen.
Wij repeteren twee keer in de maand in Purmerend.

Wij hebben opgetreden voor diverse grote organisatiebureau's o.a: Hanson, Sylvia Sierhuis entertainment, IDTV, Stichting de Opkikker en Feestvarken Producties.
Hoogtepunten waren de presentatie van de Senseo, ontvangst van de gasten bij het B
oekenbal in de Stadsschouwburg in Amsterdam, ontvangst van de Europese directie van Hyundai, het 125-jarig bestaan van Ernst & Young in Ahoy, de jaarlijkse Sinterklaasintocht in Amsterdam, de heropening van het stadhuis van Leeuwarden in aanwezigheid van HKH Prinses Margriet en de huwelijksfeesten van vele bruidsparen.

Trefwoorden: Business Events, Evenementen, Evenementen organiseren, Live Band, Outdoor Events, Stichting De Stadsherauten van Purmerend maken er een Koninklijke entree van voor al uw gasten. Dit, Thema Feesten,

Contact Stichting De Stadsherauten van Purmerend

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share