Tandarts Soederhuizen en De Groot

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Waterlandplein 3 C , 1441 RP Purmerend, Noord-Holland

E-mail

Over Tandarts Soederhuizen en De Groot

De tandartspraktijk is een algemene praktijk waar de patiënt centraal staat.

Via gemoedelijke benadering van de patiënt en warme inrichting streven wij er naar de patiënt op zijn/haar gemak te stellen en een zo persoonlijk mogelijke benadering te bieden. De kleinschaligheid van de praktijk zien wij als een belangrijke voorwaarde om dit doel te kunnen bereiken.

Het team bestaat uit een tandarts en drie preventie- assistentes die assisteren aan de stoel, maar tevens zelfstandig verrichtingen uitvoeren. Hiernaast is er een mondhygiëniste werkzaam, die zelfstandig haar praktijk voert, zodat de patiënten zoveel mogelijk onder een dak terecht kunnen.

Als extra service zijn wij op zaterdag open. Groot voordeel is, dat u op zaterdag geen gebruik hoeft te maken van de spoedeisende dienst (mocht dat nodig zijn), u kunt gewoon in de eigen praktijk terecht.

Specialisatie van de praktijk zijn de chairside(cerec) kronen. Dit houdt in, dat de porseleinen kroon aan de stoel door de tandarts op de computer in 3D ontworpen wordt m.b.v. de modernste computertechnieken, direct gemaakt wordt en vervolgens in dezelfde afspraak bij de patiënt geplaatst wordt.

Het grote voordeel voor de patiënt is, dat er geen vervelende afdruk nodig is, want er wordt gewerkt met een digitale mondscanner. Tevens is de patiënt in een afspraak van ongeveer een uur klaar en gaat naar huis met een hoogwaardig porseleinen kroon . Er is dus geen tweede afspraak nodig!

De rekening sturen wij rechtstreeks door naar uw verzekering, u betaald alleen uw eigen bijdrage via een acceptgiro.U hoeft dus niets voor te schieten.

Openingstijden

Ma - Do, Za
-
Vr
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Purmerend Noord-Holland

Is Tandarts Soederhuizen en De Groot in Waterlandplein 3 C, Purmerend Noord-Holland 1441 RP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Cosmetische Tandheelkunde diensten in Purmerend Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Purmerend Cosmetische Tandheelkunde per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Purmerend Noord-Holland, 1441 RP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826906]