BH

Door: Women Lingerie  15-03-2008
Trefwoorden: Bh, Beha, Push Up Bh

Beha’s zonder bandjes of rugpand, bestaan die? Ja, die bestaan en ze zorgen ook nog eens voor een aantrekkelijk, voller decolleté.
Magic Bodyfashion heeft verschillende modellen plakbeha's...
Voel je vrij met...
Amazing Beha: De enige, perfect klevende siliconen beha. Geeft extra volume aan de borsten, is onzichtbaar in het dragen en biedt volledige vrijheid, omdat er geen schouderbandjes of rugpand aanzit. De Silicon Amazing Bra kan met en zonder gewone beha gedragen worden en plakt ongeveer honderd keer.
Eve’s Beha: met de originele Eve’s Bra heb je echt een complete blote rug en blote schouders. Geen bandjes of pandjes. De Eve’s Bra zorgt voor een fraai push-up-effect en is gemakkelijk aan te brengen, doordat dit model bestaat uit twee losse cups met een voorsluiting. De Eve’s Bra blijft absoluut goed op de buste plakken en is huidvriendelijk. Na het wassen plakt de Eve’s Bra altijd weer opnieuw.
Silicon plakbeha: onzichtbare steun en push-up met een overweldigend resultaat. Dit model heeft een voorsluiting voor een extra push-up-effect. Je creëert een fraai decolleté zonder een beha te hoeven dragen. Gemakkelijk aan te brengen en weer net zo makkelijk af te doen. Kan vele malen gebruikt worden. Freedom Form: een adembenemend decolleté zonder beha.
Huidkleurige plakbeha is een plakbeha van flinter dun materiaal, die evenveel steun aan de borsten geeft als een gewone beha. De Freedom Form is zelfs onder de dunste kleding onzichtbaar. Ideaal dus bij diepe rugdecolletés en strapless tops. Freedom Form is huidvriendelijk en waterafstotend. Verpakt per vijf paar.

Trefwoorden: Beha, Bh, Plakbeha, Plakbh, Psh U, Push Up Beha, Push Up Bh, Pushup,

Contact Women Lingerie

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share