Secure Energy ontvangt SDMO Sales Achievement Award!

Secure Energy ontvangt SDMO Sales Achievement Award! van Secure Energy B.V.

Door: Secure Energy B.V.  18-02-2013
Trefwoorden: Elektriciteit, Generator, Aggregaat

Rijsenhout/Brest(F) – 12 februari 2013

Secure Energy B.V. uit Rijsenhout is eenspecialist op het gebied van noodstroominstallaties en levert SDMO aggregatenop de Nederlandse markt. Met een jaarlijkse productie van meer dan 100.000aggregaten wordt SDMO erkend als een van de belangrijkste spelers op de markt.


In de loop der jaren heeft Secure Energy een gerenormeerde naam opgebouwd alshet gaat om het leveren en inpassen van noodstroominstallaties. Het maakt nietuit of het een groot- of klein project is, uiteidelijk gaat het om de kwaliteiten betrouwbaarheid van de geleverde installatie! Omdat elke klant een andereenergiebehoefte heeft, levert Secure Energy SDMO aggregaten in devermogensrange van 1 tot 3.300 kVA.

Gezien de geleverde prestaties heeft SecureEnergy B.V. afgelopen maandag met trots uit handen van SDMO N.V. directeur deheer S. Percher en de heer J.W. Bossen de prestigieuze “SDMO Sales AchievementAward 2011” ontvangen.

Het is pas de tweede keer dat deze awardaan een SDMO partner op de Nederlandse markt werd toegekent. Secure Energy isdaarom zeer vereerd met deze award, “wat in een crisis tijd toch een mooieerkenning is” aldus de heer R. Duizend van Secure Energy.

Als aanbieder van noodstroominstallatieslevert Secure Energy haar klanten continuïteit in de stroomvoorziening! Doorgebruik te maken van de rijke kennis en ervaring worden energie-vraagstukkenvan de klant opgelost. Hierdoor zijn klanten verzekerd van continuïteit in hunbedrijfsvoering. Ga voor meer informatie naar: www.secure-energy.nl

Trefwoorden: Aggregaat, Bossen, Dieselaggregaat, Elektriciteit, Energiesystemen, Generator, hippolytushoef, Huuraggregaat, Noodstroom, Noodstroomaggregaat, Noodstroomvoorziening, Pds, percher, powertec, schoten, Sdmo, sdmonv, se, Secure, Stroomaggregaat, Stroomopwekking, Stroomstoring, Stroomvoorziening, ups,

Ander nieuws en updates van Secure Energy B.V.

Secure Energy plaatst SDMO gasaggregaat RES13TEC in garage bedrijfswoning van Secure Energy B.V. thumbnail
18-02-2013

Secure Energy plaatst SDMO gasaggregaat RES13TEC in garage bedrijfswoning

SDMO gasaggregaat RES13TEC in garage bedrijfswoning