Van Paridon.nl Containers en Recycling

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Boomgaard 28 , 1243 HV 's-Graveland, Noord-Holland
Gooi- en Vechtstreek

E-mail

Over Van Paridon.nl Containers en Recycling

Van Paridon Containers en Recycling is een middelgroot transportbedrijf dat o.a. gespecialiseerd is in inzameling en verwerking van diverse afvalstoffen. In ruim driekwart eeuw hebben drie generaties Van Paridon een brede, veelzijdige ervaring opgebouwd en technische en maatschappelijke ontwikkelingen doorgemaakt op het gebied van afvalverwerking alsmede op het gebied van transport en logistieke diensten.

Door onze jarenlange ervaring, deskundigheid en het directe contact met de werkvloer is het voor ons mogelijk snel en flexibel te reageren op de behoeften van de klant. Wij kunnen diverse rolcontainers, perscontainers en open/gesloten containers in verschillende maten beschikbaar stellen. Door middel van deze containers kunnen wij zorg dragen voor het afvoeren van diverse afvalstromen als bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout, bedrijfsafval, karton/papier, ijzer, groenafval, glas, keukenafval etc.

Alle ingezamelde afvalstoffen gaan naar onze eigen, centraal gelegen, sorteerinrichting te ‘s-Graveland waar ze verder worden uitgesorteerd, overgeslagen en geschikt gemaakt voor hergebruik. Per jaar wordt er bij ons ± 20.000 ton afval verwerkt. Natuurlijk kunt u ook zelf komen storten. De openingstijden zijn: maandag t/m vrijdag 7.00 - 17.00 uur, zaterdag 7.30 - 13.00 uur.

Wij verwerken de volgende afvalstoffen: bouw- en sloopafval, dakafval, puin, hout, bedrijfsafval, karton/papier, ijzer, groenafval, glas, keukenafval etc. U kunt bij ons NIET zelf de zogenaamde KCA stoffen (klein chemisch afval) inleveren. Wij kunnen wel zorg dragen voor het afvoeren van daarvan.

40 Tons geijkte weegbrug
Stortingen worden ingewogen en automatisch verwerkt voor facturering- en afvalregistratie. Wij wegen voor derden!

Ons werkgebied bevat in principe de regio’s Gooi- en Vechtstreek, Amersfoort, Utrecht, Almere en Amsterdam en in overleg ook buiten deze regio.

Tevens kunt u bij ons terecht voor de levering van zand, grint, grond, compost, potgrond, mijnsteen, gebroken puin etc.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/VanParidonBussum/
Twitter: https://twitter.com/vparidonbussum

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Van Paridon.nl Containers en Recycling in De Boomgaard 28, 's-Graveland Noord-Holland 1243 HV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in 's-Graveland Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten 's-Graveland Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in 's-Graveland Noord-Holland, 1243 HV, Nederland

 • Galerie De Coninck

  Noordereinde 13 's-Graveland Noord-Holland 1243 JG

 • Hired Hands

  Ankeveensepad 5 's-Graveland Noord-Holland 1243 HX

 • Ideo

  Noordereinde 57 's-Graveland Noord-Holland 1243 LS

 • R. Van Hofwegen

  Beresteinseweg 7 's-Graveland Noord-Holland 1243 LC

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826290]