IJs-krabbers.nl

Afdrukken

Is IJs-krabbers.nl incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoofdstraat 163 , 2071EE Santpoort-noord, Noord-Holland
Velsen, Zuid Kennemerland

Geen telemarketers alstublieft


E-mail

Over IJs-krabbers.nl

IJs-krabbers.nl is gespecialiseerd in het fabriceren van ijskrabbers met logo. Nu de winter weer op komst is, zal een ijskrabber altijd van pas komen. Na een lange nacht van vorst is vaak de voorruit van de auto bevroren. Er zijn tips om de voorruit te beschermen tegen de kou. Ondanks deze tips zal u er toch niet altijd voor kunnen zorgen dat uw auto ijsvrij blijft. Lees hieronder enkele tips voor het beschermen van de ramen van uw auto.

1. Plaats een anti-vorstscherm of anti-ijsdeken over de voorruit. Vaak is een ijskrabber hierdoor niet meer nodig. Tenzij het stevig gevroren heeft.

2. Vuilniszak over de voorruit. Heeft u geen anti-vorst scherm thuis of zoekt u naar een goedkope manier om de ramen te beschermen? Kies dan voor vuilniszakken. In sommige gevallen zijn vuilniszakken al genoeg om de ruit ijsvrij te houden.

3. Verwarming zetten op de ruitstand. Als u de verwarming van de auto op deze stand zet, zal het ijs snel smelten. Let echter wel op dat u deze niet op een te

Kaart

Andere diensten in de buurt van Santpoort-noord Noord-Holland

Is IJs-krabbers.nl in Hoofdstraat 163, Santpoort-noord Noord-Holland 2071EE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrukken diensten in Santpoort-noord Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Santpoort-noord Bedrukken per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Santpoort-noord Noord-Holland, 2071EE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3776591]