IJzersterk Interieurontwerp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kerkweg 45 , 2071 NB Santpoort-Noord, Noord-Holland
Velsen, Zuid Kennemerland

E-mail

Over IJzersterk Interieurontwerp

IJzersterk Interieurontwerp

Functioneel, persoonlijk en verrassend
Mijn doel is om een huis of werkplek zo persoonlijk en comfortabel mogelijk te maken voor degene die hem gebruikt. Een ruimte moet passen bij de functie (koken, slapen, relaxen) maar bovenal fijn zijn om in te verblijven.

Ik kan helpen bij vele zaken rondom het huis en de inrichting; een indelingsplan maken voor de verbouwing zodat je het meeste profijt hebt van een verbouwing, een lichtplan maken en helpen bij het uitzoeken van de juiste armaturen, adviseren bij de kleurkeuze in huis, het interior opfrissen of moderniseren, een badkamer ontwerpen.
Eigenlijk is alles mogelijk; van een kort advies over het interieur tot een uitgebreid plan voor een hele ruimte of woning.

Mijn stijl; Ik houd van persoonlijkheid in een interieur; daarom kies ik vaak voor een combinatie van oude en nieuwe materialen. Dingen waar een geschiedenis aan vast zit of retro meubels en accessoires zorgen vaak voor sfeer, ook in een modern interieur. Maar het uitgangspunt is natuurlijk altijd de smaak en de stijl van degene die de ruimte gebruikt. Het moet een ruimte worden die bij jou past.

Functionaliteit, eenheid, persoonlijkheid en verrassing zijn kernwoorden bij IJZERSTERK interieurontwerp.

Openingstijden

Ma - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Interior Designer

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Santpoort-Noord Noord-Holland

Is IJzersterk Interieurontwerp in Kerkweg 45, Santpoort-Noord Noord-Holland 2071 NB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Santpoort-Noord Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Santpoort-Noord Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Santpoort-Noord Noord-Holland, 2071 NB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823290]