Kenter Jeugdhulp

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Middenduinerweg 44 , 2071 AN Santpoort-Noord, Noord-Holland
Velsen, Zuid Kennemerland

E-mail

Over Kenter Jeugdhulp

Kenter Jeugdhulp helpt kinderen, jongeren, jongvolwassenen (tot 23 jaar) en hun opvoeders bij wie het opgroeien en opvoeden niet vanzelf gaat. Waar lichte ondersteuning niet genoeg is, bieden wij specialistische hulp, het liefst in de eigen omgeving. Ook als opvang, opname of pleegzorg nodig is, blijven we ons richten op het herstel van een zo gewoon mogelijke thuissituatie.

Met specialistische hulp versterken we de veerkracht en het zelfvertrouwen van kinderen, jongeren en het gezin, zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dat is onze missie. Dit doen we samen met hen, omdat we geloven in de eigen kracht van het kind en het probleemoplossend vermogen van het gezin en de omgeving.

Bij onze hulp gaan we ervan uit dat kinderen, jongeren en hun opvoeders het beste af zijn in hun vertrouwde sociale omgeving. Eigen verantwoordelijkheid is daarbij een sleutelbegrip. Dit houdt in dat cliënten zelf de regie houden over hun leven en zelf werken aan oplossingen. We willen opvoed- en opgroeivaardigheden/mogelijkheden ondersteunen en versterken. Daar ligt onze expertise. Daarom bieden we onze hulp zo mogelijk in het gezin en bij of vanuit basisvoorzieningen op buurt- en wijkniveau, zoals scholen en kinderdagverblijven.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Kenter Jeugdhulp in Middenduinerweg 44, Santpoort-Noord Noord-Holland 2071 AN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Santpoort-Noord Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Santpoort-Noord Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Santpoort-Noord Noord-Holland, 2071 AN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825565]