Workshop servies beschilderen

Workshop servies beschilderen van Nova Rosa Illustraties

Door: Nova Rosa Illustraties  06-09-2012
Trefwoorden: Workshops, Kunst, Haarlem

Nova Rosa geeft workshops servies beschilderen voor volwassenen en kinderen in een keramiekatelier in Santpoort-Zuid, gelegen tussen Haarlem en Bloemendaal, of op locatie. 


Een vrijgezellenfeest, verjaardag, of teamuitje? Kom met z'n allen servies beschilderen! Het is creatief, gezellig en je hebt al snel een mooi resultaat. 

Iedereen kan na een uitleg over het materiaal zelf aan de slag en bijvoorbeeld een beker en bord beschilderen. De groep kan ook een servies voor de jarige, de jubilaris of de bruid beschilderen in een bepaald thema. Denk hierbij aan een ontbijt- of tapasservies. 

De workshop is goed te combineren met een andere activiteit in Amsterdam, Haarlem of Bloemendaal aan zee. Kijk verder op http://www.novarosa.nl/workshops.html

Graag tot ziens!

Trefwoorden: bloemendaal, boekje met de naam van een baby, Haarlem, Kunst, Servies, Teamuitje, Vrijgezellenfeestje, workshop servies beschilderen, Workshops,

Contact Nova Rosa Illustraties

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Nova Rosa Illustraties

06-10-2010

Geboorteschilderij

Ga voor unieke geboorteschilderijen van Nova Rosa Illustraties naar en kies een kleurrijk ontwerp (met naam en andere gegevens) of laat het geboortekaartje vereeuwigen. Alles handbeschilderd, op maat gemaakt en eigen ontwerp. 


Originele cadeaus van Nova Rosa Illustraties van Nova Rosa Illustraties thumbnail
18-06-2010

Originele cadeaus van Nova Rosa Illustraties

Bij Nova Rosa Illustraties vind je originele, persoonlijke cadeaus, naar wens beschilderd.


Geboorteservies van Nova Rosa Illustraties thumbnail
18-06-2010

Geboorteservies

Nova Rosa maakt kleurrijk geboorteservies met eigen ontwerpen. Ook kan het geboortekaartje worden geschilderd op servies. Een bijzonder cadeau!