GGD Hollands Noorden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zuiderweg 25 , 1741 NA Schagen, Noord-Holland

E-mail

Over GGD Hollands Noorden

GGD Hollands Noorden is de gezondheidsdienst van de gemeenten in Noord-Holland Noord. Voor de gemeenten bewaken, beschermen en bevorderen wij de gezondheid en veiligheid van alle inwoners in Noord-Holland Noord.

Gaat u binnenkort op reis? Daar kunnen gezondheidsrisico's aan verbonden zijn. Door preventieve vaccinaties (inentingen), gebruik van anti-malariamiddelen en een goede hygiëne kunnen allerlei risico's aanzienlijk beperkt worden. De GGD kan u deskundig adviseren.

GGD Hollands Noorden organiseert vanuit de Centra voor Jeugd en Gezin diverse cursussen, lezingen, en workshops rondom zwangerschap en bevalling, opgroeien en opvoeden en sociale weerbaarheid.

GGD Hollands Noorden biedt een volledig overzicht aan van leskisten, lesmaterialen en gastlessen op het gebied van leefstijl, gericht op het basis- en voortgezet onderwijs in Noord-Holland Noord. Op dit aanbod kan een school zich inschrijven.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

19-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/GGDHN
Twitter: https://twitter.com/GGDHN

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is GGD Hollands Noorden in Zuiderweg 25, Schagen Noord-Holland 1741 NA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begeleiding diensten in Schagen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schagen Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schagen Noord-Holland, 1741 NA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822942]