John Wenker, Risicomanagement & verzekeringsadvies

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Seringenhof 22 , 1741 WE Schagen, Noord-Holland

E-mail

Over John Wenker, Risicomanagement & verzekeringsadvies

mens is voor 80% de oorzaak voor het optreden van risico's.
Vandaar dat tijdens het proces van risicomanagement volgens mijn methode de mens centraal staat.

Risicomanagement is geen trucje om te voldoen aan ISO-certificering. Het zorgt er zeker voor dat u hier aan voldoet. Het is echter een gemiste kans als u het laat bij een invuloefening en beperkt tot risico-registratie.
Vandaar dat bij mijn methode alle stakeholders tijdens het proces betrokken worden. Hiermee creëert u niet alleen draagvlak binnen de hele organisatie, ook wordt een veel realistischer landschap aan risico's in beeld gebracht.

Graag laat ik u zien wat risicomanagement voor uw bedrijf kan betekenen, waardoor u er enthousiast mee aan de slag gaat.
Wanneer u de voordelen zelf heeft ervaren, dan zult u concluderen dat risicomanagement niet iets eenmalig is, maar een structurele plaats binnen uw bedrijfsvoering verdient.
Het onderscheid de succesvolle bedrijven van hun concurrenten. Vele grote multinationals maken tot grote tevredenheid gebruik van het programma waarmee ik ook uw bedrijf help uw risico's beheersbaar te maken. Kijk op mijn website voor een impressie.

De ondernemers die het meeste risico durven te nemen, hebben de risico’s ook het beste in beeld. Ondernemen is te vergelijken met het beklimmen van een berg. Er zijn uitdagingen, maar zeker ook gevaren onderweg. U kunt de top niet bereiken zonder van tevoren de risico’s goed in te schatten en de weg goed uit te stippelen. En onderweg komt u altijd wel voor verassingen te staan. Wie een goede risicoanalyse heeft gedaan weet wat hem of haar bij tegenslag te doen staat. Wanneer u weet welke risico’s u kunt verwachten bij het nemen van een beslissing en wat u kunt doen om deze te voorkomen, te verkleinen, over te dragen of bewust zelf te dragen, neemt u zelfverzekerd de beslissing wat u gaat doen. Zo geeft risicomanagement ruimte om te ondernemen.

Bedrijfsblindheid is een grote valkuil bij het zelf beoordelen van de eigen risico’s.

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr
-
Wo
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/John-Wenker-risicomanagement-verzekeringsadvies-1689759324672054/

Categorieën: Insurance Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Schagen Noord-Holland

Is John Wenker, Risicomanagement & verzekeringsadvies in Seringenhof 22, Schagen Noord-Holland 1741 WE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Schagen Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schagen Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schagen Noord-Holland, 1741 WE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228777]