Nierop Tandprotheticus

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dorpsweg 65 , 1697 KC Schellinkhout, Noord-Holland
Drechterland, West-Friesland

E-mail

Over Nierop Tandprotheticus

Mijn naam is Joke Nierop en ik heb me sinds 2008 in Schellinkhout gevestigd als tandprotheticus.
Ik kom uit IJmuiden waar ik al ruim 17 jaar een tandprothetische praktijk voerde en ben al meer dan 36 jaar werkzaam in de tandtechniek.
Samen met mijn partner Paul Bos ben ik nu in Schellinkhout een nieuwe praktijk begonnen op Dorpsweg 65.Ik ben bevoegd en gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van partiële en volledige gebitsprotheses zonder tussenkomst van een tandarts. Hiervan is het voordeel dat alle handelingen door mijzelf worden gedaan. Volledige gebitsprotheses worden tegenwoordig meestal voor 75% uit uw basisverzekering vergoed.
Ook maak ik protheses op implantaten en kunt u bij mij terecht voor reparaties en aanpassingen aan uw oude prothese waar u in de meeste gevallen op kunt wachten.
In het weekend zijn we ook bereikbaar als u een reparatie aan uw gebit moet laten verrichten. We steven ernaar om cliënten in een ontspannen en prettige sfeer te ontvangen en te behandelen. Voor meer info of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken onder
Tel. nr. 06- 40307102.

Gratis advies
U kunt bij elke tandprotheticus altijd gratis en vrijblijvend advies vragen, ook al bent u nooit eerder bij hem geweest. U kunt na zo'n advies altijd nog beslissen of u iets laat doen.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
24 uur open

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Prosthodontist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Schellinkhout Noord-Holland

Is Nierop Tandprotheticus in Dorpsweg 65, Schellinkhout Noord-Holland 1697 KC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Schellinkhout Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schellinkhout Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schellinkhout Noord-Holland, 1697 KC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827088]