ABeam Consulting gaat met PR-bureau The Communication Force in zee

ABeam Consulting gaat met PR-bureau The Communication Force in zee van Abeam Consulting

Door: Abeam Consulting  24-11-2008
Trefwoorden: Consultancy, Samenwerking, Innovatie

Benelux belangrijk in Europese groeistrategie wereldwijd consultancybedrijf

Schiphol-Rijk, 24 november 2008 – ABeam Consulting, wereldwijd aanbieder van operationele adviesdiensten, heeft The Communication Force gekozen als partner voor PR en communicatie in de Benelux. Samen met het PR-bureau gaat het consultancybedrijf werk maken van zijn naamsbekendheid in deze regio. De Benelux speelt een belangrijke rol in de Europese groeistrategie van ABeam.

ABeam Consulting ondersteunt toonaangevende internationale en lokale bedrijven over de hele wereld met zijn adviesdiensten. Deze diensten helpen klanten strategisch voordeel te behalen, de bedrijfsprocessen te optimaliseren, technologische innovatie te benutten en de organisatieprestaties te verbeteren. ABeam is in 2003 ontstaan uit Deloitte Touche Tohmatsu en behoort tot de top drie van managementconsultancybedrijven in Japan.

In nauwe samenwerking met lokale partners maakt ABeam zijn uitgebreide kennis en resources op het gebied van strategie, mensen, processen, technologie en outsourcing/offshoring beschikbaar voor bedrijven in diverse branches. In de komende drie jaar wil het bedrijf zijn aanwezigheid op de Europese markt flink versterken. Bij het realiseren van deze ambitie heeft onder meer de Benelux, waar ABeam sinds dit jaar actief is, een sleutelrol. Een belangrijke doelstelling van de samenwerking met The Communication Force is het uitdragen van het kennisleiderschap van ABeam in deze regio.

“The Communication Force is een ‘echte’ partner van ABeam, net zoals wij dat van onze klanten zijn. Ze denken met ons mee, zijn kritisch en richten zich op langetermijnresultaten. Ze passen hun dienstverlening aan onze behoeften aan en groeien met onze activiteiten in de Benelux mee. Die flexibiliteit vinden we essentieel en is van grote invloed geweest bij onze keuze voor het PR-bureau. Bovendien sluit de persoonlijke en directe aanpak van The Communication Force perfect aan bij de cultuur van onze organisatie”, verklaart Deepak Kini, head of Systems Integration and IT Advisory practice van ABeam Consulting, Europa. “We zijn er zeker van dat The Communication Force de beste partner is om duidelijk te maken welke kennis we bij ABeam in huis hebben en om onze naam in de Benelux te vestigen.”

ABeam Consulting
Het wereldwijd opererende ABeam Consulting biedt integrale adviesdiensten aan internationale en lokale klanten. Het consultancybedrijf helpt ondernemingen strategisch concurrentievoordeel en technische innovaties te benutten en zo de prestaties van hun organisatie te optimaliseren.
ABeam werkt met zijn klanten samen op basis van een hecht partnerschap en is gespecialiseerd in het analyseren van de uitdagingen waarvoor zij zich geplaatst zien. Met branchespecifieke en operationele procedures in combinatie met technische expertise biedt ABeam hen oplossingen om deze uitdagingen aan te gaan.
De onderneming is gevestigd in Tokio en biedt werk aan 3500 consultants die circa 700 klanten in 21 landen van dienst zijn. Meer informatie: www.abeam.com.

Over The Communication Force
The Communication Force is een full-service PR- en marketingcommunicatiebureau, gespecialiseerd in ICT. Het bureau adviseert en ondersteunt opdrachtgevers bij het plannen, organiseren en uitvoeren van een breed scala aan PR- en marketingcommunicatieactiviteiten. Een geïntegreerde, proactieve, resultaatgerichte aanpak staat daarbij voorop. Klanten zijn onder meer: ABeam Consulting, AccountView, CBS Solutions, Kaspersky Lab, Orbrix en Toshiba Information Systems Benelux.
The Communication Force wil een meetbare bijdrage leveren aan de bedrijfsdoelstellingen van de opdrachtgever via een samenwerking die gebaseerd is op enthousiasme, flexibiliteit, openheid, respect, vertrouwen en, vooral, veel plezier. Meer informatie: www.communicationforce.com.

Contactgegevens
The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 5656850
carolineb@communicationforce.com  


Trefwoorden: Abeam, Abeam Consulting, Adviesdiensten, Consultancy, Innovatie, Pr, Samenwerking