ABeam Consulting helpt bedrijven hun marktpositie te behouden in barre economische tijden met het Su

ABeam Consulting helpt bedrijven hun marktpositie te behouden in barre economische tijden met het Su van Abeam Consulting

Door: Abeam Consulting  08-01-2009
Trefwoorden: Consultancy, Adviesdiensten, Abeam

Compleet raamwerk helpt bedrijven hun kostenstructuur te optimaliseren en de activiteiten te stroomlijnen.

Schiphol-Rijk, 8 januari 2009 – ABeam Consulting, wereldwijd aanbieder van operationele adviesdiensten, introduceert het Sustainable Market Leadership Framework. Met dit complete advies- en implementatieraamwerk helpt ABeam bedrijven op een heel concrete manier hun marktpositie te behouden tijdens een periode van economische terugval. Het Sustainable Market Leadership Framework maakt het bedrijven mogelijk om te bepalen hoe en waar ze kosten kunnen besparen in de organisatie, zonder dat dit hun marktpositie op korte of lange termijn aantast.

In slechte economische tijden moeten bedrijven anders te werk gaan om hun marktpositie te behouden dan in goede tijden. In plaats van op omzetgroei dient de focus vooral gericht te zijn op kostenbeheersing. Rücksichtslos besparingen doorvoeren is misschien niet de beste oplossing: dit kan juist leiden tot een verzwakking van de marktpositie. Vanuit deze visie heeft ABeam Consulting het Sustainable Market Leadership Framework ontwikkeld. Dit raamwerk biedt klanten van ABeam de mogelijkheid om vast te stellen welke initiatieven kunnen helpen om hun doelstellingen te behalen en de winstgevendheid te waarborgen, zelfs in het huidige economische klimaat.

“Zeker nu is het essentieel dat organisaties wereldwijd inzicht hebben in hun activiteiten, de controleprocedures verbeteren door initiatieven op compliancegebied, hun sourcingmodellen optimaliseren en verspilling minimaliseren. Met het Sustainable Market Leadership Framework kunnen we hieraan een grote bijdrage leveren en bedrijven tegelijkertijd in staat stellen om hun kosten aan de huidige economische situatie aan te passen. We hebben in het verleden gezien dat ondernemingen die op een slimme manier kosten besparen tijdens een recessie daar sterker uitkomen”, verklaart Erik van Haaren, Managing Director of ABeam Consulting, Europe.

Het Sustainable Market Leadership Framework van ABeam Consulting kijkt systematisch naar de bedrijfsprocessen, programma’s en bedrijfsapplicaties en technologieën van een onderneming. Het biedt hen de basis om heel gericht en op de juiste wijze specifieke bedrijfsaspecten aan te pakken. ABeam biedt hierbij de benodigde diensten voor projectmanagement, customer relationship management, supply chain management en het midden- en kleinbedrijf.

In de komende weken zal ABeam Consulting meer details over zijn Sustainable Market Leadership Framework naar buiten brengen.

ABeam Consulting
Het wereldwijd opererende ABeam Consulting biedt integrale adviesdiensten aan internationale en lokale klanten. Het consultancybedrijf helpt ondernemingen strategisch concurrentievoordeel en technische innovaties te benutten en zo de prestaties van hun organisatie te optimaliseren.
ABeam werkt met zijn klanten samen op basis van een hecht partnerschap en is gespecialiseerd in het analyseren van de uitdagingen waarvoor zij zich geplaatst zien. Met branchespecifieke en operationele procedures in combinatie met technische expertise biedt ABeam hen oplossingen om deze uitdagingen aan te gaan.
De onderneming is gevestigd in Tokio en biedt werk aan 4.200 consultants die circa 700 klanten in 21 landen van dienst zijn. Meer informatie: www.abeam.com.

Contactgegevens:
The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 5656850
carolineb@communicationforce.com

Trefwoorden: Abeam, Adviesdiensten, Consultancy, Marktpositie Verbeteren