ABeam Consulting sluit strategische samenwerkingsovereenkomst met SAP-implementatiepartner AEPEX

ABeam Consulting sluit strategische samenwerkingsovereenkomst met SAP-implementatiepartner AEPEX van Abeam Consulting

Door: Abeam Consulting  18-11-2008
Trefwoorden: Consultancy, Sap, Adviesdiensten

Schiphol-Rijk, 18 november 2008 – ABeam Consulting, wereldwijd aanbieder van operationele adviesdiensten, heeft een strategische samenwerkingsovereenkomst afgesloten met AEPEX Business Consultants, een toonaangevende implementatiepartner van SAP in Nederland. Met de samenwerking versterkt ABeam zijn lokale aanwezigheid en krijgt AEPEX toegang tot de wereldwijde resources van ABeam.

ABeam loopt wereldwijd voorop met advies- en technologieoplossingen die klanten helpen de operationele prestaties te verbeteren. In Japan, waar het hoofdkantoor is gevestigd, heeft het bedrijf onlangs de SAP Award of Excellence ontvangen. SAP Japan geeft deze prijs uit om zeer goed presterende partners te onderscheiden. ABeam werd hiermee voor een ongeëvenaarde elf keer op een rij bekroond. Door nauw samen te werken met hoog gekwalificeerde lokale SAP-partners, zoals AEPEX, is ABeam in staat zijn SAP-expertise aan klanten over de hele wereld te leveren.

“AEPEX kan bogen op een track record van meer dan tien jaar op het gebied van SAP-implementaties en heeft een sterke positie op de Nederlandse markt. De activiteiten van het bedrijf en zijn expertise op terreinen zoals Supply Chain Management, Business Intelligence en Enterprise Resource Planning vormen een perfecte aanvulling op onze dienstverlening. Door onze kennis en kunde te bundelen kunnen we klanten nog beter ondersteunen bij het stroomlijnen van hun bedrijfsprocessen”, verklaart Erik van Haaren, Managing Director of ABeam Consulting, Europe.

Gordon Vink, Managing Partner bij AEPEX, voegt toe: “Wij zijn zeer verheugd over de alliantie met ABeam. Onze dienstverlening, kennis en ervaring zijn complementair aan die van ABeam. Terwijl onze visie, aanpak en sterke focus op onze klanten gelijk zijn. Met deze alliantie zijn wij nog beter in staat om te groeien in de regio en toegevoegde waarde te leveren voor onze klanten en prospects.”

ABeam Consulting
Het wereldwijd opererende ABeam Consulting biedt integrale adviesdiensten aan internationale en lokale klanten. Het consultancybedrijf helpt ondernemingen strategisch concurrentievoordeel en technische innovaties te benutten en zo de prestaties van hun organisatie te optimaliseren.
ABeam werkt met zijn klanten samen op basis van een hecht partnerschap en is gespecialiseerd in het analyseren van de uitdagingen waarvoor zij zich geplaatst zien. Met branchespecifieke en operationele procedures in combinatie met technische expertise biedt ABeam hen oplossingen om deze uitdagingen aan te gaan. De onderneming is gevestigd in Tokio en biedt werk aan 3500 consultants die circa 700 klanten in 21 landen van dienst zijn. Meer informatie: www.abeam.com.

AEPEX
AEPEX Business Consultants BV is al tien jaar een toonaangevende implementatiepartner van SAP met vestigingen in Nederland, Denemarken en Duitsland. De missie van AEPEX is om met behulp van standaard SAP-toepassingen werkelijke toegevoegde waarde te creëren voor bedrijven met oog voor de bottom line. AEPEX richt zich nadrukkelijk op advisering en implementaties in de vakgebieden Supply Chain Planning, Logistieke Executie, ERP, Business Intelligence en Proces Integratie. Daarnaast heeft AEPEX voor het middenbedrijf een aantal op SAP-gebaseerde oplossingen voor Zakelijke Dienstverleners en Woningcorporaties. Meer informatie: www.aepex.com.

Contactgegevens
The Communication Force
Caroline Breure
Tel. +31 (0)23 - 5656850
carolineb@communicationforce.com

Trefwoorden: Abeam, Adviesdiensten, Aepex, Consultancy, Samenwerkingsovereenkomst, Sap,