Diebold breidt inzet Ariba verder uit

Door: Ariba Technologies Netherlands  20-06-2006
Trefwoorden: Ict, It, Procurement

Diebold verwacht in 2008 besparingen van 100 miljoen dollar

Schiphol-Rijk, 20 juni 2006 – Diebold, een internationale leverancier van geïntegreerde softwaresystemen voor elektronisch betalingsverkeer, gaat de inzet van Ariba Spend Management verder uitbreiden. Het bedrijf dat ook in Nederland een vestiging heeft, vult zijn Spend Management-portfolio aan met Ariba Spend Visibility en Ariba Category Procurement. Diebold maakt al gebruik van Ariba Sourcing en van de Ariba Consulting Services.

Michael J. Rager, Directeur Enterprise Spend Management bij Diebold: “Diebold erkende het belang van Spend Management reeds in een vroeg stadium en investeerde in oplossingen om de wereldwijde supply chain efficiënt in te richten. Ariba’s kennis op het gebied van inkoop hielp ons om de toegevoegde waarde van onze inkoopafdeling te verhogen en in een snel tempo aanzienlijke besparingen te realiseren.”

Diebold introduceerde zijn Spend Management-programma in 2000. In dat jaar werd Ariba Sourcing geïmplementeerd om het inkoopproces te stroomlijnen. In 2003 begon het bedrijf een project in China met als doel de supply chain te verbeteren. Daarnaast wilde Diebold dichter bij zijn klanten opereren. Een jaar later werden vergelijkbare projecten opgestart in Europa en India. De nieuwe uitbreiding met Ariba Spend Visibility en Ariba Category Procurement stelt Diebold in staat nieuwe kostenbesparingen te realiseren en processen te optimaliseren.

Kevin Costello, Chief Commercial Officer van Ariba: “Diebold omarmde Spend Management toen het nog in de kinderschoenen stond, en investeert momenteel in technologie, mensen, en processen om de inkooporganisatie verder te professionaliseren. We kijken er naar uit om Diebold verder te laten groeien, en blijven hen ondersteunen met innovatieve oplossingen waarmee zij hun strategische doelen kunnen verwezenlijken.”

Trefwoorden: Ict, It, Procurement

Contact Ariba Technologies Netherlands

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share