First American kiest Ariba’s Spend Management platform

Door: Ariba Technologies Netherlands  11-07-2006
Trefwoorden: Finance, Procurement, Spend Management

Geïntegreerde benadering inkoopproces noodzakelijk

Schiphol-Rijk, 10 juli 2006 – First American Corporation, leverancier van bedrijfsinformatie, kiest Ariba voor het optimaliseren van zijn inkoopprocessen. First American zet hiervoor de Procure to Pay-oplossing in dat onderdeel uitmaakt van Ariba’s Spend Management platform.

Ariba Procure to Pay combineert de functionaliteit van modules op het gebied van onder meer inkoop, facturatie en analyse in één oplossing. Deze wordt via een web interface beschikbaar gesteld aan iedereen binnen First American die goederen of diensten van derden inkoopt.

Jodee L. Barnett, Vice President of Corporate Procurement bij First American: “Met Ariba’s Procure to Pay hebben we toegang tot de nieuwste technologie en best practices op inkoopgebied. Het resultaat is een beter zicht op onze uitgaven. Uiteindelijk moet ons inkoopproces meetbare, duurzame resultaten opleveren.”

Bob Solomon, senior vice president, Growing Enterprise Business bij Ariba: “Een geïntegreerde benadering van het inkoopproces is een voorwaarde om daadwerkelijke verbeteringen te realiseren. Dit vereist een zekere betrokkenheid van de eigen organisatie. Met de selectie van Ariba’s Procure to Pay is First American dit commitment aangegaan en krijgt het toegang tot een krachtige oplossing.”

Trefwoorden: Finance, Procurement, Spend Management

Contact Ariba Technologies Netherlands

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share