PNC Financial Services breidt gebruik Ariba Spend Management platform uit

Door: Ariba Technologies Netherlands  02-08-2006
Trefwoorden: Finance

Financiële dienstverlener verwacht concurrentievoordeel door toegenomen efficiëntie

Schiphol-Rijk, 2 augustus 2006 –De PNC Financial Services Group breidt het gebruik van het Ariba Spend Management platform uit. Naast Ariba Procurement gaat PNC in de toekomst gebruik maken van Ariba Sourcing. Hiermee is het bedrijf in staat om de wereldwijde inkoop van complexe categorieën goederen en diensten in goede banen te leiden. De PNC Financial Services Group is één van de grootste financiële dienstverleners van de Verenigde Staten van Amerika.

James Vespoli, Chief Purchasing Officer bij PNC: “Bij PNC waren we er al snel van overtuigd dat er op het gebied van inkoop wezenlijke concurrentievoordelen te behalen zijn door innovatieve technologie te combineren met best practices. De samenwerking met Ariba stelt ons in staat de inkoopprocessen te stroomlijnen en aanzienlijke besparingen te realiseren. Ariba’s Sourcing oplossing verschaft ons de benodigde instrumenten om een internationale inkoopstrategie te definiëren en te implementeren.”

Kevin Costello, Chief Commercial Officer bij Ariba: “PNC was één van de eerste gebruikers van onze Spend Management oplossing, en vormt hiermee een goed voorbeeld van wat bereikt kan worden met de juiste mensen, processen, en technologie. De uitbreiding met Ariba Sourcing biedt PNC meetbare besparingen, en verbetert haar operational excellence.”

Trefwoorden: Finance

Contact Ariba Technologies Netherlands

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share