DCE Consultants benoemt Jeroen Stoffele tot Manager Banking & Investments

Door: Dce Consultants  24-04-2006
Trefwoorden: Management, Consultancy

Schiphol-Oost, 24 april 2006 – DCE Consultants, een onafhankelijk internationaal management adviesbureau, maakt bekend dat Jeroen Stoffele is benoemd tot Manager Banking & Investments en daarmee toegetreden is tot het Nederlandse Management Team. Jeroen Stoffele volgt per 15 mei 2006 Erwin Reyes op.

Na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven is Jeroen Stoffele zijn carrière begonnen bij ING Bank Internationaal. Hij was daar ondermeer betrokken bij de implementatie van frontoffice systemen voor het internationale kantorennetwerk. Jeroen heeft in de afgelopen zeven jaar bij DCE Consultants ervaring opgedaan op het gebied van risico management, automatiseringstrajecten, corporate banking en front-to-back treasury activiteiten. Jeroen was in zijn laatste functie Manager van de adviesgroep Corporate Banking en Treasury.

“De Banking en Investments Group van DCE Consultants bestaat uit oplossingsgerichte mensen met veel kennis en ervaring van de financiële wereld. Dit is wat mij betreft een belangrijke basis om onze positie in de internationaal georiënteerde financiële sector verder uit te bouwen”, aldus Jeroen Stoffele.

“Met zijn ervaring als Manager bij DCE Consultants en zijn goede uitgebreide kennis van de internationale financiële wereld ben ik ervan overtuigd dat Jeroen in zijn nieuwe rol van grote toegevoegde waarde voor DCE Consultants zal zijn”, aldus Pim Engels, Managing Director DCE Consultants.

Trefwoorden: Consultancy, Management

Contact Dce Consultants

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share