HMSHost Schiphol Airport/Exchange Avenue

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schiphol Boulevard 1 , 1118 BE Schiphol, Noord-Holland

E-mail

Over HMSHost Schiphol Airport/Exchange Avenue

Vergadermogelijkheden Exchange Avenue
Bent u op zoek naar een goed bereikbare locatie voor uw meeting op Schiphol? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Exchange Avenue bevindt zich op de 3e verdieping boven vertrekhal 1 en is vanuit de aankomst- en vertrekhallen direct toegankelijk. Bij Exchange Avenue staat er altijd een team van professionals voor u klaar. De gastheer/vrouw zal u en uw gasten persoonlijk met een glimlach ontvangen en de nodige assistentie verlenen om uw meeting naar wens te laten verlopen. Ook voor uw last minute verzoeken kunt u uiteraard bij onze receptie terecht.
Onze vergaderzalen zijn geschikt voor meetings met maximaal 75 personen. De vier kleine boardrooms hebben een maximale capaciteit van 14 personen in een vaste carré opstelling. Twee van onze boardrooms hebben daglicht. De Staeten I & II zijn flexibel in opstelling: U-opstelling tot 25 personen, blok opstelling tot 30 personen, school opstelling tot 40 personen en theater opstelling tot 75 personen.
Deze volledig verzorgde vergaderzalen zijn ideaal ingericht voor meetings en werkbesprekingen en zijn voorzien van de nodige elektrapunten en privacy. Onze zaalhuur is altijd inclusief BTW, gebruik van schrijfmaterialen, flip-over, projectiemogelijkheden en toegang tot de WIFI. Dit maakt Exchange Avenue een ideale uitvalbasis voor workshops, conferenties, trainingen en bijeenkomsten.
Exchange Avenue is altijd geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Mocht u buiten deze tijden gebruik wensen te maken van één van onze ruimtes, dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen.

Catering
Gedurende de dag zijn er verschillende catering wensen mogelijk. Al onze zalen beschikken over volautomatische koffiemachines met vers gemalen bonen, waar uw gasten onbeperkt genieten van verse Illy koffie. Vanuit ons restaurant verzorgen wij de overige catering in de zalen. Mocht u specifieke wensen hebben, dan zijn wij uiteraard bereid een passend voorstel voor u te maken.

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

26-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/hmshostint

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is HMSHost Schiphol Airport/Exchange Avenue in Schiphol Boulevard 1, Schiphol Noord-Holland 1118 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Training diensten in Schiphol Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schiphol Training per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schiphol Noord-Holland, 1118 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817520]