HMSHost Schiphol Airport/Exchange Avenue

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Schiphol Boulevard 1 , 1118 BE Schiphol, Noord-Holland

E-mail

Over HMSHost Schiphol Airport/Exchange Avenue

HMSHost is een unieke internationale horeca-organisatie en marktleider in het verzorgen van food & beverage activiteiten op verkeerspunten zoals luchthavens en wegrestaurants. Wij zijn wereldwijd actief in de Verenigde Staten, Canada, Australië, Europa en zelfs in het verre Oosten. HMSHost is een onderdeel van het Italiaanse Autogrill concern. Wereldwijd zijn wij jaarlijks gastheer / vrouw op meer dan 100 vliegvelden voor miljoenen reizigers. De activiteiten in Nederland zijn geconcentreerd op de Luchthaven Schiphol bij HMSHost Schiphol Airport.

In Nederland zijn wij, met ruim 70 verschillende horecaverkooppunten, de grootste horeca onderneming onder één dak. In de dynamische en internationale omgeving van de Luchthaven Schiphol biedt HMSHost zowel aankomende en vertrekkende passagiers, wegbrengers als afhalers verschillende mogelijkheden om in de diverse horeca-verkooppunten iets te eten en te drinken. Zowel voor als achter paspoortcontrole exploiteren wij namelijk verschillende bars, cafés, foodcourts, restaurants, het multifunctionele vergadercentrum “Exchange Avenue” en een hotel. Deze verkooppunten variëren van zelfbediening en counterservice tot bediening. Een aantal van deze locaties is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag geopend. Samen met zo'n 1500 enthousiaste collega’s bieden wij onze gasten, naast een uitstekend horecaproduct, gastvrijheid en een goede service.

Een aantal van onze horecalocaties, geschikt voor reserveringen van individuele gasten maar ook groepen wordt op deze site nader belicht. Klik voor alle horecafaciliteiten op Schiphol, en algemene informatie over Amsterdam Airport Schiphol op www.schiphol.nl.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Venues & Function Centres

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Schiphol Noord-Holland

Is HMSHost Schiphol Airport/Exchange Avenue in Schiphol Boulevard 1, Schiphol Noord-Holland 1118 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Training diensten in Schiphol Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schiphol Training per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schiphol Noord-Holland, 1118 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817520]