Klanten kiezen massaal voor Lufthansa Private Jet

Door: Lufthansa German Airlines  15-03-2006
Trefwoorden: Zakelijke Dienstverlening, Luchtvaart, Mobiliteit

Goede resultaten – uitbreiding vloot – nieuwe bestemmingen
Een jaar na de lancering van Lufthansa Private Jet kan Lufthansa tevreden terugkijken op de resultaten. Klanten zijn positief. Met tien boekingen per dag heeft de nieuwe service de verwachtingen overtroffen en zal worden uitgebreid met extra services en nieuwe bestemmingen. “Ons product wordt door klanten goed ontvangen. Tegelijkertijd ontstaat vraag naar private jet-services van hoge kwaliteit in de Verenigde Staten, het Midden-Oosten en Azië. Een uitbreiding naar deze markten wordt nu overwogen”, aldus Lufthansa Executive Vice President Marketing en Sales, Thierry Antinori.

Toestellen
Naast de Cessna Citation Bravo en Cessna Citation Excel wordt de Lufthansa Private Jet-service uitgebreid met de Hawker 800XP en Falcon 2000. Deze nieuwe types hebben een groter bereik, namelijk 4.600 en 5.100 kilometer. De Falcon 2000 biedt plaats aan tien passagiers, en de Hawker 800XP aan maximaal zes. Het passagierstotaal was tot nu toe nooit groter dan zeven. Ook is er in de Falcon cabinepersoneel aanwezig om optimaal tegemoet te komen aan de wensen van de passagier.

Bestemmingen
Private Jet-vluchten kunnen worden geboekt naar steeds meer landen. Naast alle EU-lidstaten is de service beschikbaar op vluchten naar Zwitserland, Noorwegen, IJsland, Bulgarije, Roemenië, Albanië, Bosnië, Kroatië, Servië, Macedonië en Montenegro, de Kaukasus, Marokko, Algerije, Egypte, Israël, Jordanië, Libanon, Turkije en Oekraïne. Door de stijgende vraag heeft Lufthansa ook plannen om haar Private Jet-service uit te breiden naar Rusland.

Boeken
Boeken wordt gemakkelijker en sneller. Het 24 uur vooruitboeken vervalt: ook kort van tevoren kan nog een Lufthansa Private Jet-vlucht geboekt worden. De toeslag van € 100 voor elke extra passagier komt te vervallen.
Lufthansa Private Jet biedt passagiers snelle en directe verbindingen. Met de point to point-service wordt de meest directe route naar de gewenste bestemming gekozen. De Private Jet-service biedt een naadloze aansluiting van de dichtstbijzijnde regionale luchthaven naar München en Frankfurt om van daaruit verder te reizen met een intercontinentale vlucht van Lufthansa. Met Lufthansa Private Jet voert de Lufthansa differentiatiestrategie consequent door en breidt de productportfolio in het hoogste segment verder uit.
De Nederlandse reiziger heeft met Lufthansa Private Jet perfecte aansluitingen op het routenetwerk van Lufthansa naar 187 bestemmingen in 79 landen wereldwijd.

Trefwoorden: Luchtvaart, Mobiliteit, Zakelijke Dienstverlening

Contact Lufthansa German Airlines

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share