Lufthansa verwelkomt dagelijks 1500 extra passagiers

Door: Lufthansa German Airlines  08-03-2006
Trefwoorden: Luchtvaart, Mobiliteit

15 procent groei dankzij nieuwe routes en grotere vliegtuigen

Lufthansa heeft een vliegende start gemaakt in de eerste twee maanden van 2006 ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De vliegmaatschappij heeft 15 procent meer passagiers geregistreerd op Düsseldorf Airport. Deze groei is vooral te danken aan de verhoging van het aantal vluchten. In totaal verwacht Lufthansa in 2006 vier miljoen passagiers te vervoeren via Düsseldorf Airport. “Ook voor Nederlandse passagiers is deze luchthaven een goed alternatief, met name voor de reizigers vanuit het zuiden van het land “, aldus Heike Birlenbach, General Manager Benelux.

Tevens heeft Lufthansa 56 wekelijkse vluchten vanaf Düsseldorf Airport toegevoegd aan haar wereldwijde routenetwerk. Voor de zomerdienstregeling worden nog meer nieuwe vluchten verwacht.

Grotere vliegtuigen
Een belangrijk deel van Lufthansa’s groei op Düsseldorf Airport heeft te maken met het gebruik van grotere vliegtuigen. Deze worden primair ingezet op de meest populaire Duitse binnenlandse vluchten, maar ook naar Londen en Parijs.

Succes met 99 Euro-tickets
Lufthansa biedt zowel binnenlandse vluchten als talrijke Europese verbindingen tegen weggeefprijzen aan. Passagiers betalen slechts 99 euro voor de volledige reis. Deze Economy Class-prijzen zijn inclusief brandstoftoeslag en luchthavenbelasting. Kijk voor reserveringen en meer informatie op www.lufthansa.nl, bel Lufthansa rechtstreeks op 0900 1234 777 of ga naar uw reisbureau.

Trefwoorden: Luchtvaart, Mobiliteit

Contact Lufthansa German Airlines

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share