Europagaai Kanovakantie en Wildwater Kajak Cursussen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heereweg 57 , 1871 EC Schoorl, Noord-Holland
Bergen, Noord Kennemerland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Europagaai Kanovakantie en Wildwater Kajak Cursussen

Groepsuitjes zoals een bedrijfsfeestje, schoolreisje, familie uitje of vrijgezelle dag op het strand of in de duinen van Schoorl. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons terecht. Voor individuele inschrijvingen hebben wij vastgestelde activiteit data. Onze buitensportinstructeurs zorgen voor een vertrouwd en gezellig uitje en maken ieder avontuur tot een verantwoord succes. Ons sportpaviljoen staat op het schitterende strand aan de zuidkant van de Lagune tussen Camperduin en Hargen aan Zee en 100 meter vanaf de strandopgang Hargen aan Zee gelegen. Catering zoals een BBQ, diner, lunch, soep- of koffietafel kan van tevoren gereserveerd worden. Ook het centrum van Schoorl is een vertrekpunt voor activiteiten in de duinen. Een van de vele horecagelegenheden in het centrum kan het vertrekpunt zijn, maar het is ook mogelijk vanaf onze buitenlocatie aan de Heereweg 57 te starten.

Een kleine greep uit ons assortiment sportieve feestelijke activiteiten zijn; Kickbiken, Kompasloop, GPS-tocht, Branding-kajakken, Disc-golf, Branding-raften, Boogschieten, Reuze twistmast, Beach volleybal, Kiten (vliegeren), Kwallenballen, Speedminton, Zandsculpturen bouwen en Teambuildingsactiviteiten. Het is ook mogelijk meerdere activiteiten te combineren in een arrangement zoals een; Strandsportdag, Biking-adventure of Hiking-adventure. Verder organiseren wij Kajakpuzzeltochten door Alkmaar met een bezoekje aan het bier- of kaasmuseum en is het mogelijk om onze Speleologie box met een 30 meter gangenstelsel en klimwand te huren.

Via het reserveringsformulier op onze website Schoorlactief kan vrijblijvend (dus zonder verplichting) een offerte worden aangevraagd.

Schoorlactief is onderdeel van Europagaai vakanties. Zoek je een avontuurlijke uitdagende vakantie en bent je niet bang voor een spatje water kijk dan ook eens op de website van Europagaai vakanties.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

23-09-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Travel Agent

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Europagaai Kanovakantie en Wildwater Kajak Cursussen in Heereweg 57, Schoorl Noord-Holland 1871 EC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Schoorl Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schoorl Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schoorl Noord-Holland, 1871 EC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3695573]