Stichting Welzijn Bergen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Heereweg 150 , 1871 EM Schoorl, Noord-Holland
Bergen, Noord Kennemerland

E-mail

Over Stichting Welzijn Bergen

De Stichting Welzijn Bergen (SWB) is als brede welzijnsorganisatie werkzaam in de gemeente Bergen. Er wordt gewerkt volgens de principes van ‘welzijn nieuwe stijl’ waarbij het uitgangspunt is dat inwoners zoveel mogelijk zelf de regie nemen (of weer krijgen) over het eigen dagelijks leven.

De activiteiten, diensten en projecten van de SWB worden ontwikkeld en uitgevoerd door een professionele kern van 20 medewerkers in directe samenwerking met ongeveer 900 vrijwilligers. Samen zorgen zij ervoor dat de SWB een actueel overzicht en goed inzicht heeft in de ontwikkelingen binnen de buurten en wijken van de gemeente Bergen.

De agogisch medewerkers stimuleren en begeleiden groepen en individuen waar nodig bij gewenste ontwikkelingen in de buurten en wijken en/of het eigen leven. De ondersteuning is altijd tijdelijk en gericht op het verwerven van vaardigheden en kennis bij betrokkenen om de eigen regie terug te nemen. Waar nodig en mogelijk wordt er samengewerkt met een grote verscheidenheid aan lokale en regionale partners.

Er wordt gewerkt in of vanuit een 9-tal welzijnsaccommodaties, verspreid over Bergen, Egmond en Schoorl, waarin de beheerders zorg dragen voor een laagdrempelige toegang voor diverse gebruikersgroepen.

Om de ‘eigen kracht’ van inwoners te bevorderen hanteert de SWB een ‘ijzeren reeks’: ontmoeten leidt tot kennen; kennen leidt tot vertrouwen; vertrouwen leidt tot samenwerking.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-12-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Social Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Stichting Welzijn Bergen in Heereweg 150, Schoorl Noord-Holland 1871 EM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Schoorl Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Schoorl Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Schoorl Noord-Holland, 1871 EM, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5228100]