Raadschelders Bouwadvies BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dokter W Nijestraat 66 , 2064 XD Spaarndam, Noord-Holland

E-mail

Over Raadschelders Bouwadvies BV

Ons bureau is gespecialiseerd in het oplossen van eenvoudige tot zeer complexe constructieve vraagstukken.

Wij werken vanuit de gedachte dat het constructief ontwerp het geraamte is waaraan alle gebouwfunctionaliteit wordt bevestigd. Dit geraamte (en dus het constructief ontwerp) moet goed zijn, voor grote representatieve objecten, maar ook voor bijv. kleine uitbreidingen. Het maakt niet uit welke voorschriften we hiervoor moeten hanteren (Eurocode, DIN of US-building code). Daarom werken wij met een team van (veelal academisch geschoolde) constructief specialisten alle objecten in 3D uit. Hiervoor gebruiken wij o.a. RFEM en RSTAB van fa. Dlubal uit Duitsland, Tekla van Trimble Inc. en Revit van Autodesk.

Voor de constructies die wij uitwerken proberen wij altijd het meest geschikte materiaal toe te passen, dus niet alleen de standaard beton- en staalconstructies, maar ook hout, aluminium en glas. De toepassing van hout als constructiemateriaal is in Nederland helaas minder dan in de ons omringende langen, maar onze ervaring ermee maakt ons creatief in het vinden van oplossingen, ook bij andere materialen. Vanwege onze passie voor constructies verzorgen wij voor diverse hogescholen en de TU-Delft regelmatig gastcolleges.

Openingstijden

Ma - Di
-
Wo - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Engineers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Raadschelders Bouwadvies BV in Dokter W Nijestraat 66, Spaarndam Noord-Holland 2064 XD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Spaarndam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Spaarndam Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Spaarndam Noord-Holland, 2064 XD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825528]