MKB Administraties

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Lijster 1 A , 1715 VT Spanbroek, Noord-Holland
Opmeer, West-Friesland

E-mail

Over MKB Administraties

MKB Administraties is een administratiekantoor, met een ruime ervaring in het voeren van adminstraties, opstellen van jaarrekeningen, verzorgen van belastingaangiften en bedrijfsadvisering op financieel en fiscaal gebied. Wij verzorgen ook uw complete loonadministratie.

Molenaar & Kuijpers Belastingadvies en Administraties V.O.F. is opgericht op 1 november 2006 door Ronald Molenaar en Klaas Kuijpers en is een voortzetting van Administratiekantoor De Molen. De onderneming werd vanaf oprichting geëxploiteerd vanuit De Factorij 23 te Zwaag. Vanaf begin januari 2007 is het kantoor gevestigd op Lijster 1a te Spanbroek. Het pand is zichtbaar vanaf het kruispunt De Veken/Lindengracht.

Per 1 maart 2007 is Gerry Jong toegetreden tot de vennootschap onder firma. De dagelijkse leiding van de onderneming wordt vanaf dit moment gevoerd door de drie genoemde personen en zij hebben jarenlange ervaring in het voeren van administraties, het opstellen van jaarrekeningen, het verzorgen van belastingaangiften en bedrijfsadvisering op financieel en fiscaal gebied.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is MKB Administraties in Lijster 1 A, Spanbroek Noord-Holland 1715 VT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Spanbroek Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Spanbroek Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Spanbroek Noord-Holland, 1715 VT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821044]