Loonbedrijf Blankendaal BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Spierdijkerweg 97 , 1641 LW Spierdijk, Noord-Holland
Koggenland, West-Friesland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Loonbedrijf Blankendaal BV

Blankendaal Obdam heeft alle kennis en middelen in huis hebben om uw project tot een succes te maken. Door met onze opdrachtgevers in gesprek te gaan weten we wat er speelt, wat hun wensen zijn en bespreken we op welke manier het project snel en vakkundig uitgevoerd kan worden. Uiteraard tegen een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

In het verleden voerden wij voornamelijk loonwerkzaamheden uit voor agrariërs, zoals het machinaal rooien van lelies en het op netten zetten van tulpen. Om aan de vraag van onze opdrachtgevers te kunnen voldoen, zijn de ambities van het bedrijf verlegd. Sinds kort neemt het aannemen van projecten voor gemeenten, waterschappen, aannemers en particulieren ook een belangrijke plek in binnen ons bedrijf. Deze tak willen wij, naast het agrarische werk, verder ontwikkelen. Een droom, die werkelijkheid gaat worden!

Kortom: Uw project is onze passie.

We houden stuk voor stuk van werken in de buitenlucht, aan het Noord-Hollandse landschap…kleine of grote projecten…lekker buiten bezig zijn. Het allermooiste is dat we met onze passie veel kleine en grote opdrachtgevers tevreden stellen. Particulieren die zomerdag genieten van hun net aangelegde tuin of een opdrachtgever die complimenten geeft over het uitgevoerde werk… dat is toch ‘skitterend’!

Wilt u weten hoe wij met passie uw project tot een succes maken? Neem dan vrijblijvend contact op met ons op of vraag een offerte aan. Onze uitvoerder bespreekt graag uw verzoek met u door.

Tot ziens op onze prachtige locatie aan de Dorpsstraat in Obdam!

Bij Blankendaal kennen we drie onderdelen welke één bedrijf vormen.

• Aannemerij dit onderdeel begeeft zich vooral binnen de GWW sector en werkt zowel als hoofdaannemer of als onderaannemer van de grote aannemers.

• Loonbedrijf heeft alle bedrijven die zich begeven binnen de gehele land- en tuinbouwsector als klant.

• Particulieren kunnen voor alle werkzaamheden om het huis bij ons terecht.

Kaart

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

31-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/blankendaalbv

Categorieën: Agricultural Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Loonbedrijf Blankendaal BV in Spierdijkerweg 97, Spierdijk Noord-Holland 1641 LW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Spierdijk Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Spierdijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Spierdijk Noord-Holland, 1641 LW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3710231]