HB Alarmsystemen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Noordervaart 65 , 1841 JB Stompetoren, Noord-Holland
Schermer, Zaanstreek

E-mail

Over HB Alarmsystemen

HB Alarmsystemen is professioneel bedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is op het gebied van beveiliging in de ruimste zin van het woord.
Vanuit twee vestigingen bedienen wij onze klanten in heel Nederland.

Door de jaren heen hebben wij zowel in de zakelijke als particuliere markt een grote klantenkring opgebouwd. Veel klanten zijn dan ook al vaak tientallen jaren klant, daar zijn wij best trost op. Wij willen onze klanten laten profiteren van onze expertise op het gebied van beveiliging en voordeel bieden door onze scherpe prijzen.

Kwaliteit en een goed advies staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons bent u klant en geen nummer. Dat willen wij graag zo houden, omdat wij u op deze manier goed op de hoogte kunnen houden van alle ontwikkelingen op beveiligingsgebied en wat voor u van toepassing is in uw situatie.

Om onze kwaliteit en vakkennis te waarborgen zijn wij aangesloten bij een aantal branche-organisaties en keurmerken. Wij zijn NCP erkend, een BORG Technisch Beveiligingsbedrijf en UNETO-VNI gecertificeerd. Zo kunt u de beveiliging van uw zaak of huis met een gerust hart uit handen geven.

Zit u met een beveiligingsvraagstuk of bent u niet tevreden met uw huidige leverancier?
Neem dan contact met mij op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Iedere seconde telt bij een een brand of inbraak. Daarom is een snelle en professionele alarmopvolging een noodzakelijk.

Wij sluiten uw (bestaande-) alarmsysteem eenvoudig aan bij één van de alarmcentrale waar wij mee samenwerken. Meldingen van bijvoorbeeld inbraak en brand komen dan rechtstreeks bij de alarmcentrale uit. Indien noodzakelijk wordt een surveillancewagen naar de melding gestuurd. De aanrijdtijden, worden door slimme technologie zo kort mogelijk gehouden. Eenmaal ter plaatse handelt een surveillant de melding adequaat af. Indien nodig schakelt hij hulpdiensten in. Na afhandeling van het incident ontvangt u een rapportage.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Security Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is HB Alarmsystemen in Noordervaart 65, Stompetoren Noord-Holland 1841 JB uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Stompetoren Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Stompetoren Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Stompetoren Noord-Holland, 1841 JB, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827124]