Bouwtechnisch Keuringsbureau Dekker

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Zeelt 1 , 1747 ET Tuitjenhorn, Noord-Holland
Harenkarspel, Noord Kennemerland

E-mail

Over Bouwtechnisch Keuringsbureau Dekker

In een goed onderhouden woning is het prettiger wonen. Als u van plan bent een nieuwe woning te kopen is het een geruststellende gedachte dat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan doordat gebreken aan het licht komen die tijdens de inspectie niet zijn opgemerkt.

De specialisten van Bouwtechisch Keuringsburo Dekker kunnen u die zekerheid bieden. Alle bouwkundige aspecten van de woning worden uitgebreid gecontroleerd. De bevindingen worden in een uitgebreid rapport beschreven in een taal die voor niet bouwkundigen goed te begrijpen is. In het rapport worden detailfoto's van gevonden gebreken opgenomen zodat glashelder is waarover gesproken wordt.

Ook als verkopende partij heeft u voordeel bij een rapport van de bouwkundige staat van uw woning. Als verkopende partij bent u volgens het Nieuw Burgerlijk Wetboek verplicht (verborgen) gebreken aan potentiële kopers te melden. Doet u dit niet dan kunt u achteraf aansprakelijk gesteld worden voor de herstelkosten. Met een bouwkundig rapport geeft u volledige openheid van zaken. Dit zal de verkoop zeker bespoedigen omdat hiermee veel onzekerheden weggenomen worden.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Visa

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Tuitjenhorn Noord-Holland

Is Bouwtechnisch Keuringsbureau Dekker in De Zeelt 1, Tuitjenhorn Noord-Holland 1747 ET uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Koop diensten in Tuitjenhorn Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tuitjenhorn Koop per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Tuitjenhorn Noord-Holland, 1747 ET, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3714547]