Startersbegeleiding

Startersbegeleiding van Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies

Door: Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies  14-07-2016
Trefwoorden: Startersbegeleiding

Als ondernemer wilt u het liefst alle tijd en aandacht schenken aan uw klanten en het ontwikkelen van uw producten en diensten. U zit niet te wachten op administratieve rompslomp. Daarom bent u wellicht op zoek naar een betrouwbare boekhouder of specialist in administratieve dienstverlening. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies biedt een totaalpakket aan administratieve dienstverlening en doet het administratieve en fiscale werk voor u, zodat u succesvol kunt ondernemen. Voordelen administratieve dienstverlening Elke ondernemer heeft een administratieplicht: de administratie moet voldoen aan de wettelijke en fiscale vereisten, anders ontstaan er problemen met de belastingdienst. Een goed geordende en vooral goed geanalyseerde administratie heeft ook grote voordelen voor de ondernemer zelf. De administratie verschaft informatie over hoe het bedrijf nog rendabeler kan worden. Uw boekhouder van administratiekantoor DMQ Administratie & Advies geeft u adviezen en helpt u met administratieve dienstverlening om uw de winsten te maximaliseren. Administratieve dienstverlening op maat Bij administratiekantoor DMQ Administratie & Advies hechten we veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. Wij weten dat elk bedrijf uniek is en daar passen we onze administratieve dienstverlening op aan. Zo kunt u er voor kiezen om de administratie zelf te doen en door ons te laten controleren of onze boekhouder verwerkt uw administratie, dit kan op ons kantoor gedaan worden of onze boekhouder komt bij u langs om de administratie te verwerken. We zijn ook buiten kantooruren bereikbaar voor onze klanten en werken voornamelijk regionaal. Dat heeft als bijkomend voordeel dat we precies weten wat er in de regio Alkmaar, Haarlem, Amsterdam en Zaandam speelt. Lokale ondernemers kunnen daardoor gebruik maken van onze speciaal aan de regio aangepaste administratieve dienstverlening. Gunstige tarieven voor starters en kleine ondernemers Vooral voor startende en kleinere ondernemers zijn de prijzen voor administratieve dienstverlening bij het gemiddelde administratiekantoor te hoog. Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies is gespecialiseerd in starters en het MKB en daar zijn onze tarieven dan ook naar. Ook als doorgewinterde ondernemer heeft u daar profijt van. De kwaliteit van onze administratieve dienstverlening staat echter voorop, we hebben een snelle doorlooptijd en zorgen dat uw boekhouding en belastingaangifte tiptop in orde zijn. Neem contact met ons op door te mailen naar info@dmq-aa.nl of maak gebruik van het contactformulier

Trefwoorden: Startersbegeleiding

Contact Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Administratiekantoor DMQ Administratie & Advies

29-06-2016

Belastingzaken

U belastingzaken goed geregeld


29-06-2016

Boekhouder

Boekhouder


25-03-2015

DMQ Administratie & Advies

Wij doen alle werkzaamheden die een ondernemer van zijn boekhouder verlangd: - het verwerken van de financiële administratie; - het doen van uw aangifte omzetbelasting; - het verzorgen van uw aangifte inkomstenbelastingen ook voor particulieren; - het opstellen van de jaarrekening; - het verwerken van uw salarisadministratie; - het opstellen van rapportages; - en natuurlijk nog veel meer.


25-03-2015

Administratiekantoor

Wij bedienen ondernemers uit veel verschillende branches. Wij richten ons op de startende ZZP’ers en MKB ondernemers en de middelgrote MKB ondernemer, maar staan ook klaar voor de grote fabrieken met tientallen werknemers. Deze diversiteit zorgt ervoor dat wij goed weten wat er speelt, waardoor wij goed kunnen inspringen op de behoeftes van onze klanten. Wij doen alle werkzaamheden die een ondernemer van zijn boekhouder verlangd: