Admiraal Luchtverwarming

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Populierenlaan 49 A , 1911 BK Uitgeest, Noord-Holland
Zaanstreek

E-mail

Over Admiraal Luchtverwarming

Admiraal Luchtverwarming B.V. is de specialist in Noord-Holland voor luchtverwarming en airconditioning. Van oorsprong zijn we een metaalbedrijf en sinds 1962 gespecialiseerd in de luchtverwarming. In de beginjaren ontwikkelden we een uniek concept voor het maken van een kanalenplan met gegalvaniseerd plaatstalen luchtkanalen. Ieder kanalenplan wordt door ons zelf intern ontworpen en helemaal op maat gemaakt. Dit concept vormde een stabiele basis voor onze groei en door de jaren heen ontwikkelden we ons meer en meer als een echt gespecialiseerd luchtverwarmingsbedrijf voor woningbouw, horeca en utiliteitsbouw.
Vanaf 1973 installeren wij ook airconditioning-systemen. Door de overname van twee luchtverwarmingsbedrijven in 1987 en 1989 is Admiraal tot op heden het enige bedrijf in Noord-Holland dat gespecialiseerd is in luchtverwarming.
Sinds 1989 zijn wij dealer van Brink Luchtverwarming BV, de grootste fabrikant van luchtverwarmingssystemen in Nederland. Ons werkgebied is de gehele provincie Noord-Holland. Wij hebben een eigen service- en onderhoudsdienst voor alle merken luchtverwarmers, zodat u bij onderhoud of onverhoopte storingen nooit langer hoeft te wachten dan strikt noodzakelijk.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Air Conditioning

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Admiraal Luchtverwarming in Populierenlaan 49 A, Uitgeest Noord-Holland 1911 BK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Uitgeest Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uitgeest Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uitgeest Noord-Holland, 1911 BK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3720405]