De Kapsters M/V

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Middelweg 95 , 1911 EC Uitgeest, Noord-Holland
Zaanstreek

E-mail

Over De Kapsters M/V

De Kapsters M/V Marjon's Vakvrouwen is een kapper in Uitgeest waar u terecht kunt voor een professionele knipbeurt, wassen en kleuren, extensions en exclusieve haarproducten. In onze gezellige en stijlvolle kapperszaak kunt u rustig plaatsnemen in een van onze stoelen waar wij al uw haarwensen op gedegen wijze voor u realiseren. Ons team bestaat uit goed opgeleide specialisten die met zorg en persoonlijke aandacht hun werk uitvoeren. Haar en alles wat daar mee te maken heeft, is voor ons een ware passie. U kunt dan ook altijd rekenen op helder advies en wij geven tal van handige tips met betrekking tot uw haarverzorging. Geen haarstijl is hetzelfde en onze kracht ligt in het doelgericht behandelen van deze diversiteit aan stijlen.

Openingstijden

Ma, Wo, Vr
-
Di, Zo
Gesloten
Do
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/De-Kapsters-MV-552888561412044/

Categorieën: Hairdressers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is De Kapsters M/V in Middelweg 95, Uitgeest Noord-Holland 1911 EC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Kinderen diensten in Uitgeest Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uitgeest Kinderen per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uitgeest Noord-Holland, 1911 EC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826617]