Dijkstra Stoffeerderij

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Hoorne 8 A , 1911 BE Uitgeest, Noord-Holland
Zaanstreek

E-mail

Over Dijkstra Stoffeerderij

Bij Meubelstoffeerderij Dijkstra in Uitgeest bent u aan het juiste adres om uw meubels te stofferen. Of u nu een antiek of modern meubelstuk wilt laten stofferen of een bootkussen, Meubelstoffeerderij Dijkstra verricht altijd vakwerk. Deze stoffeerderij is met name gespecialiseerd in leer. Ook voor reparatiewerkzaamheden kunt u hier terecht.

In de werkplaats worden stoffeerwerkzaamheden verricht, maar daarnaast beschikt Meubelstoffeerderij Dijkstra in Uitgeest ook over een showroom. Hier kunt u de stoffen bekijken, en er zijn tevens een aantal meubelen van verschillende leveranciers te zien.

Onze meubelstoffeerderij neemt zowel grote als kleine projecten aan. Geen enkel project is ons te klein of te groot! Wij stofferen verschillende producten zoals meubels en boten waarbij we verscheidene materialen gebruiken. Meubelstoffeerderij Dijkstra is gespecialiseerd in het repareren van en stofferen met leer. Daarnaast leveren we vloerbedekking en gordijnen om het plaatje compleet te maken. Zodat uw nieuwe inrichting helemaal op uw wensen wordt afgestemd

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Dijkstra Stoffeerderij in Hoorne 8 A, Uitgeest Noord-Holland 1911 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Uitgeest Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uitgeest Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uitgeest Noord-Holland, 1911 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3697769]