Aluglas breidt pakket uit met Medimop-productlijnen

Aluglas breidt pakket uit met Medimop-productlijnen van Aluglas

Door: Aluglas  11-05-2007

Aluglas heeft het assortiment uitgebreid met reconstitutie-, mix- en transferproducten voor medicijntoediening. West Pharmaceutical Services’ dochteronderneming Medimop Medical Projects Ltd. ontwikkelt en produceert deze geavanceerde hulpmiddelen voor steriele bereiding en toediening.

Het Medimop-assortiment bestaat uit hulpmiddelen voor naaldloze toediening, veilige en efficiënte aansluiting, menging en filtratie van injecteerbare medicijnen vanuit vials, zakken, ampullen en injectiespuiten. De producten zijn eenvoudig in gebruik en bevorderen de veiligheid. Ze passen op bestaande medicijnverpakkingen, zodat er geen aanpassingen nodig zijn.

Overzicht van de Medimop-producten
• MixJect®: de oplossing voor het per stuk prepareren van poedermedicijnen die moeten worden opgelost in een voorgevulde injectiespuit.
• Mix2VialTM: een tweezijdig mechanisme dat het mogelijk maakt de verdunvloeistof snel over te brengen in vacuum-medicijnflesjes. Het gemengde medicijn is vervolgens eenvoudig over te brengen in een injectiespuit.
• Adapters: verbindingsoplossing om een product vanuit een vial snel over te brengen.
• Naaldloze transfersystemen: voor het snel overbrengen van een verdunvloeistof in een vial.
• Clip’n’Ject®: maakt het mogelijk vriesdroogproducten gemakkelijk en accuraat samen te stellen en direct toe te dienen.
• Ampullenadapters: handig om snel en veilig een vloeistof op te zuigen vanuit een glazen ampul zonder gebruik van een naald.