Directiewisseling Aluglas

Directiewisseling Aluglas van Aluglas

Door: Aluglas  01-04-2011
Trefwoorden: Glasverpakkingen, laboratoriumglaswerk, biofarmacie

 

Met ingang van 1 april 2011 is Ronald van Haaften (op foto rechts) de nieuwe directeur van Aluglas B.V. te Uithoorn. Hij volgt Robert Timmer op die zich geheel gaat richten op Indutrade Benelux B.V., holding van de in de Benelux gevestigde bedrijven van Indutrade AB, waarvan hij in 2009 directeur werd. Indutrade-dochter Aluglas is gespecialiseerd in hoogwaardige verpakkingsoplossingen en gerelateerde producten voor de (bio)farmaceutische industrie, ziekenhuizen, laboratoria en cosmeticasector.

Ronald van Haaften (44 jaar) heeft sinds 1991 ervaring in engineering-, sales- en marketingfuncties binnen de industriële B-to-B markt. Hij was al eerder werkzaam binnen Indutrade. In 2000 trad hij in dienst bij Indutrade-onderneming HITMA Filtratie B.V. Daar was hij onder meer salesteam manager en adviseerde hij de (bio)farmaceutische industrie over het toepassen van Pall-filtratieproducten.

Na een aantal jaren bij een andere organisatie keert Van Haaften nu terug in Uithoorn om bij Aluglas aan het roer te staan.

Trefwoorden: biofarmacie, cosmeticaverpakkingen, Farmaceutische Verpakkingen, Glasverpakkingen, laboratoriumglaswerk,