ElektroKawa

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Geometrielaan 64 , 1421 LD Uithoorn, Noord-Holland

E-mail

Over ElektroKawa

Kabels trekken
U wilt een netwerkkabel, coax kabel, telefoon kabel, speaker draad of stoomkabel getrokken hebben vanuit uw meterkast naar een willekeurige ruimte in uw woning of bedrijfspand. Dit wordt uitgevoerd met kabels van uitstekende kwaliteit.

Elektra aanleggen
Elektra aanleggen en aansluiten is in principe eenvoudig als u er kennis van heeft. Bij nieuwbouw, aanbouw of herstelwerkzaamheden dient er altijd rekening gehouden te worden met de elektra. Bij storingen in uw elektra is het altijd verstandig om iemand met ervaring in te schakelen.

Wifi problemen oplossen
In vrijwel elke woning of bedrijf is er een draadloos netwerk. Het bereik van dit netwerk is niet op iedere locatie in uw gebouw even sterk. Dit komt omdat het Wifi signaal niet overal even sterk is. Ik onderzoek op welke locaties het bereik ontoereikend is en zoek hiervoor een passende oplossing.

Domotica (Thuisautomatisering)
U wilt thuis het een en ander automatiseren. Dit kan tegenwoordig al met een heleboel producten die kant en klaar te koop zijn. Daarnaast ben ik in staat om modules te bouwen voor automatiseringsideeën die niet kant en klaar te koop zijn.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Electricians

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is ElektroKawa in Geometrielaan 64, Uithoorn Noord-Holland 1421 LD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Uithoorn Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Uithoorn Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Uithoorn Noord-Holland, 1421 LD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[5229077]